Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 00:58
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי גבינה שוקולד מעודן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4062   

פאי גבינה שוקולד מעודן
8 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט שוקולד
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .

למילוי:
330 גר' שוקולד ציפס חלב
250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת

לקישוט:
שמנת מתוקה מוקצפת
תלתלי שוקולד
אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. לערבב את החומרים לתחתית ולפזר בתבנית פאי 22 ולהדק מעט לתחתית ולדפנות.
  2. ממיסים את השוקולד ציפס בכלי כפול או במיקרוגל עד להמסה מושלמת ללא גושים, מצננים מעט.
  3. מעבירים לקערת מערבל ומוסיפים את הגבינה הפושרת ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים, מקפלים את השמנת המתוקה המוקצפת.
  5. יוצקים את התערובת לתחתית הפאי, מחליקים ומקררים במקרר ללילה להתיצבות המילוי.
  6. מקשטים בהזלפת קצפת ומפזרים מעל תלתלי שוקולד או אגוזים קצוצים.

פאי גבינה שוקולד מעודן

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: לתחתית:1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט שוקולד100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .למילוי:330 גר' שוקולד ציפס חלב250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר1 כפית...... Directions:
לערבב את החומרים לתחתית ולפזר בתבנית פאי 22 ולהדק מעט לתחתית ולדפנות. ממיסים את השוקולד ציפס בכלי כפול או במיקרוגל עד להמסה מושלמת ללא גושים, מצננים מעט. מעבירים לקערת מע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר