Pesto
תפריט
ג', 23 מאי 2017, 21:43
110382 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רולדת פטריות

   

מאת: mirich ::: צפיות: 2494   

* תמונה להמחשה @ dneff
רולדת פטריות
13 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 150 גר' מחמאה
  • 4 כפות קמח תופח
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 1/4 כפית מלח
  • סלסלת פטריות קצוצות
  • 2 בצלים בנונים קצוצים
  • כפית בזיליקום מיובש
  • כפית אורגנו מיובש
  • 50 גר' גבינה צהובה מגורררת 
  • כף שמן
  • מלח פלפל
דרך הכנה
  1. בסיר ממסים את המחמאה ומוסיפים את הקמח ובושים היטב ומוסיפים את החלב ומביאים לחצי רתיחה תוך כדי בחישה מתמדת עד התערובת נעשת סמיכה.
  2. מורידים את התערובת מהאש ומוסיפים את החלמונים והמלח ובוחשים היטב.
  3. מקציפים את החלמונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך תערובת הבצק.
  4. בתבנית רחבה שמים נייר אפיה ומשמנים ועליו שוטחים את תערובת הבצק ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ואופים עד שהבצק מזהיב.
  5. בנתיים מכינים את המלית מטגנים בכף שמן את הבצל והפטריות ומטבלים.
  6. מוציאים את הבצק מהתנור ומפזרים את המילוי ובעזרת הנייר האפיה מגלגלים לרולדה.
  7. מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים שוב לתנור לחום 180 מעלות עד שהגבינה הצהובה נמסה.
הערות

רולדת פטריות

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 13 Ingredients: 150 גר' מחמאה 4 כפות קמח תופח 4 ביצים מופרדות 1/2 1 כוסות חלב 1/4 כפית מלח סלסלת פטריות קצוצות ...... Directions:
בסיר ממסים את המחמאה ומוסיפים את הקמח ובושים היטב ומוסיפים את החלב ומביאים לחצי רתיחה תוך כדי בחישה מתמדת עד התערובת נעשת סמיכה. מורידים את התערובת מהאש ומוסיפים את החלמוני...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר