Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 13:53
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה שוקולד לבן בציפוי שוקולד לבן

עוגת גבינה שוקולד לבן ללא תחתית.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8393   

עוגת גבינה שוקולד לבן בציפוי שוקולד לבן
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לעוגה:
1/2 כוס סוכר
1 קג' גבינת שמנת בטמפ' החדר
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים
250 גר' שוקולד לבן
1/2 כוס שמנת מתוקה
לציפוי:
250 גר' שוקולד לבן קצוץ מומס
15 גר' חמאה
1 כף סוכר
1/3 כוס שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°.
  2. מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד בקערה, מערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד, מניחים בצד לצינון.
  3. עוטפים מבחוץ תחתית ושוליים של תבנית 24 קפיצית ברדיד אלומיניום למניעת חדירת מים.
  4. מקציפים את הגבינה והסוכר לתערובת קלילה, מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה, מגרדים את דפנות הקערה ומקציפים.
  5. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת תמצית הוניל ומערבבים היטב.
  6. יוצקים לתבנית ומכניסים לתנור לתוך תבנית עם מים חמים בגובה 2/3 גובה תבנית העוגה לאפיה של 10 דקות.
  7. מורידים את חום התנור ל-150° וממשיכים באפיה עוד כשעה עד להתייצבות העוגה, מוציאים ומצננים.
  8. מכניסים למקרר ל-8 שעות לפחות לפני ההוצאה מהתבנית, יוצקים את הציפוי על העוגה.
  9. לציפוי, מכניסים את כל חומרי הציפוי לסיר ומבשלים בחום נמוך ובערבוב עד להמסת הסוכר, מסירים מהאש ומצננים.
  10. יוצקים על חלקה העליון של העוגה הקרה ומכניסים למקרר להתייצבות.
הערות
  • ניתן להכין את העוגה גם ללא הציפוי.
עוגת גבינה שוקולד לבן בציפוי שוקולד לבן By , 2005-03-28T21:20:40+02:00 עוגת גבינה שוקולד לבן בציפוי שוקולד לבן עוגת גבינה שוקולד לבן ללא תחתית. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לעוגה:1/2 כוס סוכר 1 קג' גבינת שמנת בטמפ' החדר1 כפית תמצית וניל4 ביצים250 גר' שוקולד לבן 1/2 כוס שמנת מתוקהלציפוי:250 ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°. מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד בקערה, מערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד, מניחים בצד לצינון.עוטפים מבחו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר