עוגת רסק תפוחי עץ

11 מנות

מרכיבים
- 4 ביצים
- 3 כוסות קמח מלא
- שקית אבקת אפיה
- כוס סוכר חום
- כוס שמן
- קופסאת רסק תפוחי עץ ללא סוכר
- 1/2 כוס סוכר לבן
- כפית קינמון
דרך הכנה
- מערבבים את הביצים עם הקמח, אבקת האפיה, הסוכר החום, והשמן לתערובת אחידה.
- מערבבים את רסק התפוחים עם הסוכר והקינמון לתערובת אחידה.
- מערבבים את 2 התערובת היבשה עם הרסק עד לתערובת אחידה.
- משמנים תבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- לחמניות מקמח מלא [ברנדי] - לחמניות אוריריות וטעימות!
- בורקיטס [אבי מ.] - שני סוגי בצק ומלית לבחירה
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -
- קבב רומני [אבי מ.] -
- קיש ברוקולי [אבי מ.] - מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת.
- עוגת טורט שייש לפסח [אבי מ.] - עוגת טורט שייש אורירית.
- עוגת אסטרהזי [אבי מ.] - עוגת קרם ושכבות מרנג שקדים.