Pesto
תפריט
א', 25 יונ 2017, 18:46
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרפה קוקוס ברוטב פטל

 מקפא בטעם קוקוס ברוטב פטל.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10036   

פרפה קוקוס ברוטב פטל
6 מנות
הכנה וקירור
עתיר קלוריות
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» קינוחים» בוקר - בראנץ
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

3 חלבונים
150 גר' סוכר
200 מיל' קרם קוקוס מקופסה(לא חלב קוקוס)
250 גר'  שמנת מתוקה או שמנת ריצ'

לרוטב:
1/2 כוס סוכר
3 כפות מים
400 גר' פטל קפוא מופשר
1 כפית ליקר דובדבנים

דרך הכנה
  1. להכנת הפרפה, מחממים בהקצפה את הסוכר והחלבונים בקערה המונחת על סיר עם מים רותחים קלות עד לקבלת קצף רך וחמים, מסירים מהסיר ומעבירים לקערת המיקסר, מקציפים עד שהתערובת מתקררת וקבלת קצף יציב.
  2. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מקפלים את קרם הקוקוס לשקצפת, מקפלים את קצף החלבונים לתערובת.
  3. יוצקים לתבניות רינג אישיות עם שקף ומכניסים להקפאה של 5 שעות לפחות.
  4. מכינים את רוטב הפטל, מבשלים את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר, ממשיכים בבישול עוד דקה, מעבירים לבלנדר עם הפטל המופשר ומעבדים למחית חלקה, מסננים את המחית במסננת עדינה ומוסיפים את הליקר.
  5. מעבירים לצנצנת ומאחסנים עד 14 ימים במקרר או כמה חדשים במקפיא.
  6. להגשה, מוציאים את הרינגים מהמקפיא, שולפים את הפרפה ומניחים במרכז צלחת הגשה, מזלפים את הרוטב מסביב, אם רוצים מקשטים בפטל שלם ומגישים.
הערות
להמרת המתכון לפרווה ניתן להשתמש בשמנת צימחית מכל סוג.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
9
ציון 10
קרם בוואירה מעולה !
8
ראובן מ. (עורך)
עקרונית כן. אפשר שיהיו הבדלים במיקרם/נוזלים בתלות לפרי והבשלתו. ניתן לקרר/להקפיא ולהפשיר בהדרגה לקראת השימוש
7
אם אני רוצה להשתמש ברוטב מנגו במקום פטל, האם להשתמש באותו אופן ? האם ניתן להקפיא למספר ימים רוטב מוכן ?
6
ד"א בטיב טעם מצאתי קרם קוקוס
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יש בכל חנויות הטבע ובכל המרכולים, הם קוראים לזה חלב קוקוס אבל על הקופסה בכיתוב צריך להיות Coconut Cream.
4
תודה רבה לתגובה מ-17.2.06 (ד''א, אני נקיבה). אודה מאוד על קבלת כתובות של חנויות טבע או חנויות אפייה במרכז...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הם גם לא יודעים הרבה דברים אחרים...לשאול על חלב קוקוס ולהקפיד שעל הפחית יהיה כתוב קרם ולא חלב.
1
שלום לכולם!
מישהו יודע איפה אפשר להשיג קרם קוקוס? בסופרים לא יודעים מה זה.

פרפה קוקוס ברוטב פטל

By Published:  מקפא בטעם קוקוס ברוטב פטל. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 3 חלבונים150 גר' סוכר200 מיל' קרם קוקוס מקופסה(לא חלב קוקוס)250 גר'  שמנת מתוקה או שמנת ריצ' לרוטב:1/2 כוס סוכר3 כפות מים400 גר' פטל...... Directions:
להכנת הפרפה, מחממים בהקצפה את הסוכר והחלבונים בקערה המונחת על סיר עם מים רותחים קלות עד לקבלת קצף רך וחמים, מסירים מהסיר ומעבירים לקערת המיקסר, מקציפים עד שהתערובת מתקררת וקבל...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר