Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 22:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה בטעם אייריש קרים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4711   

עוגת גבינה בטעם אייריש קרים
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: לא צוין
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1 כוס פירורי בסקויט
1/4 כוס סוכר
50 גר' מרגרינה מומסת

לעוגה:
14 גר' ג'לטין
1/2 כוס מים קרים
1 כוס סוכר
3 ביצים גדולות מופרדות
500 גר' גבינת שמנת
2 כפות קקאו מנופה
2 כפות וויסקי
1 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
דרך הכנה
מכינים את התחתית, מערבבים את מרכיבי התחתית לתערובת אחידה ומפזרים על תחתית תבנית בגודל 24 מרופדת בנייר אפיה, מהדקים קלות.

לעוגה, מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים לספיגת המים כ-2 דקות, מחממים על להבה נמוכה ומערבבים עד להמסת הג'לטין, מניחים בצד לצינון.

מערבבים 3/4 כוס סוכר וחלמונים בסיר כפול, מחממים בערבוב עד להמסת הסוכר, נזהרים שלא לבשל את החלמונים לחביתה, מסירים מהאש.

מערבבים בעזרת מיקסר את הגבינה ואבקת הקקאו, מוסיפים את תערובת החלמונים והווסקי, מניחים לתערובת להתקרר ולהתקשות מעט, מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב וגמיש ומוסיפים בקיפול לתערובת, מוסיפים בקיפול את השמנת המוקצפת ויוצקים את התערובת על תחתית הפירורים.

מכניסים לקירור ל-6 שעות לפחות או עד להתיצבות העוגה.

מקשטים בפסי שוקולד מומס או תלתלי שוקולד מגורד.
הערות
ניתן להמיר את הוויסקי בקפה חזק מסונן להכנת עוגת גבינה בטעם קפה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
זה מירקם שונה ואנו מתאים כאן להחלפה
1
האם אפשר להחליף את הג'לטין באיסטנט פודינג ובאיזה כמות?
עוגת גבינה בטעם אייריש קרים By , 2005-03-28T21:27:03+02:00 עוגת גבינה בטעם אייריש קרים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לתחתית: 1 כוס פירורי בסקויט1/4 כוס סוכר50 גר' מרגרינה מומסתלעוגה:14 גר' ג'לטין1/2 כוס מים קרים1 כוס סוכר3 ביצים גדולות מופרדות... Instructions: מכינים את התחתית, מערבבים את מרכיבי התחתית לתערובת אחידה ומפזרים על תחתית תבנית בגודל 24 מרופדת בנייר אפיה, מהדקים קלות.לעוגה, מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים לספיגת המים כ-2 דקות, מחממים ע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר