Pesto
תפריט
ה', 29 יונ 2017, 03:33
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בראוניז גבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7888   

עוגת בראוניז גבינה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» מתאבנים
 
מרכיבים
לתחתית:
100 גר' חמאה או מרגרינה
1 כוס סוכר
100 גר' שוקולד מריר
2 ביצים
1/4 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית מלח

למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
1/2 כוס שמנת חמוצה
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה ומשמנים את הדפנות.

ממיסים בערבוב את השוקולד והחמאה בסיר, מצננים מעט, מוסיפים את הסוכר, מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת, מוסיפים את הלב, הקמח,
תמצית הוניל והמלח ומערבבים רק עד שהתערובת מתחילה להראות אחידה, יוצקים לתבנית
ואופים כ-25 דקות בלבד, מוציאים מהתנור.

מערבבים את כל חומרי המלית בקערה לתערובת אחידה יוצקים על התחתית האפויה.
ממשיכים לאפות עוד כ-50 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת נקיה.
מוציאים ומצננים לפני ההוצאה מהתבנית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
קשה להתייחס למתכון ללא תמונה. תודה. איריס

עוגת בראוניז גבינה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית: 100 גר' חמאה או מרגרינה1 כוס סוכר100 גר' שוקולד מריר2 ביצים1/4 כוס חלב1 כפית תמצית וניל1 כוס קמח1/2 כפית מלחלמלית:...... Directions:
מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה ומשמנים את הדפנות.ממיסים בערבוב את השוקולד והחמאה בסיר, מצננים מעט, מוסיפים את הסוכר, מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב אחת לאחר שהקודמת ה...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר