Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 03:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בוריק

מאכל תוניסאי - עלה סיגר ממולא    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6373   

בוריק
טיגון
לא צוין
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 1 עלה סיגר
  • 1 ביצה
  • מעט מלח
  • שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את עלה הסיגר מצד אחד כדקה (הוא לא צריך להשחים)
  2. הופכים את העלה ושופכים מעליו את הביצה. שמים מעט מלח ואפשר מעט פלפל ומקפלים את העלה לשניים.
  3. מטגנים מכל צד כשתי דקות עד שמשחים ומתקשה מעט והביצה התגבשה (הצהוב נשאר מעט רך)
  4. מגישים חם עם חומוס, פלפל צ'ומה (או סחוג) וחמוצים.

הערות
יש שמקפלים את עלה הסיגר למעין משולש כאוזן המן במקום לחצי (כנראה אבי אבותיו של הפסטל) ומטגנים בשמן עמוק.
אפשר כמובן לגוון את המילוי ולהוסיף בצל מטוגן או גבינה מלוחה או מעט פירה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
תודה על תגובתך המהירה.
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
שכחתי לצלם אבל פשוט לקפל את העלה לחצי.
3
למה אין תמונה, כדי שאפשר לראות את צורתו הסופית, וגם את מהלך הקיפול.
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
שמים את הביצה בצד ומקפלים את העלה לחצי עליה. הביצה לא נופלת ועד שהופכים צד היא מתקשה קצת ולא...»»
1
איך מקפלים את העלה סיגר בלי שהביצה לא תיפול לשמן?

בוריק

By Published: מאכל תוניסאי - עלה סיגר ממולא מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 עלה סיגר 1 ביצה מעט מלח שמן לטיגון ...... Directions:
מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את עלה הסיגר מצד אחד כדקה (הוא לא צריך להשחים) הופכים את העלה ושופכים מעליו את הביצה. שמים מעט מלח ואפשר מעט פלפל ומקפלים את העלה לשניים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר