Pesto
תפריט
ב', 10 דצמ 2018, 14:00
110406 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בוריק

מאכל תוניסאי - עלה סיגר ממולא    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6853   

בוריק
טיגון
לא צוין
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 1 עלה סיגר
  • 1 ביצה
  • מעט מלח
  • שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את עלה הסיגר מצד אחד כדקה (הוא לא צריך להשחים)
  2. הופכים את העלה ושופכים מעליו את הביצה. שמים מעט מלח ואפשר מעט פלפל ומקפלים את העלה לשניים.
  3. מטגנים מכל צד כשתי דקות עד שמשחים ומתקשה מעט והביצה התגבשה (הצהוב נשאר מעט רך)
  4. מגישים חם עם חומוס, פלפל צ'ומה (או סחוג) וחמוצים.

הערות
יש שמקפלים את עלה הסיגר למעין משולש כאוזן המן במקום לחצי (כנראה אבי אבותיו של הפסטל) ומטגנים בשמן עמוק.
אפשר כמובן לגוון את המילוי ולהוסיף בצל מטוגן או גבינה מלוחה או מעט פירה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
תודה על תגובתך המהירה.
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
שכחתי לצלם אבל פשוט לקפל את העלה לחצי.
3
למה אין תמונה, כדי שאפשר לראות את צורתו הסופית, וגם את מהלך הקיפול.
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
שמים את הביצה בצד ומקפלים את העלה לחצי עליה. הביצה לא נופלת ועד שהופכים צד היא מתקשה קצת ולא...»»
1
איך מקפלים את העלה סיגר בלי שהביצה לא תיפול לשמן?
בוריק By , 2011-02-06T09:22:49+02:00 בוריק מאכל תוניסאי - עלה סיגר ממולא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 עלה סיגר 1 ביצה מעט מלח שמן לטיגון ... Instructions: מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את עלה הסיגר מצד אחד כדקה (הוא לא צריך להשחים) הופכים את העלה ושופכים מעליו את הביצה. שמים מעט מלח ואפשר מעט פלפל ומקפלים את העלה לשניים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר