Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 03:37
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת טו בשבט

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4138   

עוגת טו בשבט
18 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 2 כפיות קינמון
  • כפית זנגביל טחון
  • 100 גר' מחמאה מומסת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים טרופות
  • כוס תערובת פירות יבשים קצוצים לקוביות
  • 1/2 תערובת של פקאנים אגוזים ושקדים קצוצים גס
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 1/4 כוס ריבה
דרך הכנה
  1.  מנפים את הקמח עם הקינמון והזנגביל הטחון.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את המחמאה הסוכר והביצים הטרופות, מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים.
  3. מוסיפים את מיץ התפוזים והריבה לתערובת של הפירות היבשים מערבבים היטב.
  4. מאחדים את 2 התערובות של הקמח והפירות היבשים.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
הערות
ניתן היום לקנות ברשתות השיווק את תערובת הפירות היבשים וגם את תערובת האגוזים.

רצוי להשתמש בריבת תפוזים.

עוגת טו בשבט

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 18 Ingredients: 1/2 1 כוסות קמח תופח 2 כפיות קינמון כפית זנגביל טחון 100 גר' מחמאה מומסת 3/4 כוס סוכר 2 ביצים טרופות כ...... Directions:
 מנפים את הקמח עם הקינמון והזנגביל הטחון. בקערה נפרדת מערבבים את המחמאה הסוכר והביצים הטרופות, מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים. מוסיפים את מיץ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר