Pesto
תפריט
א', 21 אוק 2018, 03:41
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה לימון ושמנת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10322   

עוגת גבינה לימון ושמנת
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוסות פירורי בסקוויט
100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
לעוגה:
500 גר' גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1/4 כוס מיץ לימון או ליים
2 ביצים
לציפוי:
2 כוסות שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מיץ לימון או ליים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני.
  2. מערבבים את חומרי הבסיס לתערובת פירורית ומשטחים על תחתית תבנית 24 מרופדת בנייר אפיה ומהדקים.
  3. מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר, תמצית הוניל ומיץ הלימון, מוסיפים ביצה ומערבבים, מוסיפים את הביצה השניה ומערבבים, יוצקים את התערובת על תחתית הפירורים ומכניסים
    לתנור לאפיה של 40 דקות או עד שסכין הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, מוציאים ומצננים כ-5 דקות, מורידים מעט את חום התנור לחום בינוני נמוך.
  4. מערבבים את חומרי הציפוי ויוצקים על העוגה, מחליקים מעט ומכניסים להמשך אפיה של כ-10 דקות ומוציאים לצינון על רשת.
  5. מפזרים מעל העוגה מעט גרידת קליפת לימון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
עוגה מצוינת! פשוטה להכנה ומאוד טעימה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
2 ביצים, תוקן ותודה על ההערה.
1
ברכיבים רשום 3 ביצים ובאופן ההכנה מוזכרות רק 2, מה נכון?
עוגת גבינה לימון ושמנת By , 2005-03-28T21:22:23+02:00 עוגת גבינה לימון ושמנת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לתחתית: 1/2 1 כוסות פירורי בסקוויט100 גר' חמאה או מרגרינה מומסתלעוגה:500 גר' גבינת שמנת1/2 כוס סוכר1 כף תמצית וניל1/4 כוס מי... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני.מערבבים את חומרי הבסיס לתערובת פירורית ומשטחים על תחתית תבנית 24 מרופדת בנייר אפיה ומהדקים.מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר, תמצית הוניל ומיץ הלימון...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר