Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 18:01
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ואן גוך אננס

קוקטייל סילבסטר    

מאת: שני בכר ::: צפיות: 2162   

* צילום: תמר מוצפי
ואן גוך אננס
1 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 60 מ"ל ואן גוך אננס
  • 30 מ"ל סאוור
  • קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
דרך הכנה
  1. 1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח
  2. מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה )- משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח
  3. מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה כוס שמפניה גבוהה קפואה או כוס קוקטייל
  4. מוסיפים קרח כתוש , משלימים וסוגרים עם השמפניה
הערות

ואן גוך אננס

By Published: קוקטייל סילבסטר מאת שני בכר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 1 Ingredients: 60 מ"ל ואן גוך אננס 30 מ"ל סאוור קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב ...... Directions:
1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה )- משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר