Pesto
תפריט
ג', 21 אוג 2018, 12:59
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ואן גוך אננס

קוקטייל סילבסטר    

מאת: שני בכר ::: צפיות: 2299   

* צילום: תמר מוצפי
ואן גוך אננס
1 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 60 מ"ל ואן גוך אננס
  • 30 מ"ל סאוור
  • קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
דרך הכנה
  1. 1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח
  2. מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה )- משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח
  3. מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה כוס שמפניה גבוהה קפואה או כוס קוקטייל
  4. מוסיפים קרח כתוש , משלימים וסוגרים עם השמפניה
הערות

ואן גוך אננס By , 2010-12-13T15:43:37+02:00 ואן גוך אננס קוקטייל סילבסטר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 1 Tags: none Ingredients: - 60 מ"ל ואן גוך אננס 30 מ"ל סאוור קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב ... Instructions: 1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה )- משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר