Pesto
תפריט
א', 20 אוג 2017, 06:55
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה תפוזים קרה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5652   

עוגת גבינה תפוזים קרה
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוסות פירורי בסקוויט
100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
1/4 כוס סוכר

למלית:
1 כוס מיץ תפוזים טבעי
1/4 כוס מים
4 כפיות אבקת ג'לטין
1/2 1 כוסות סוכר
1 כף גרידת קליפת תפוז
500 גר' גבינת שמנת
1 כוס שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מערבבים את פירורי הבסקוויט, החמאה והסוכר לתערובת פירורית, משטחים בתבנית עגולה 24 על נייר אפיה ומהדקים קלות.
  2. יוצקים את מיץ התפוזים, הסוכר והמים לסיר, מפזרים את הג'לטין על הנוזלים ומניחים להתרכות הג'ליטן כ-5 דקות.
  3. מחממים בבחישה עד לפני רתיחה, לא מרתיחים, מסירים מהאש ומניחים לצינון.
  4. בקערה מערבבים את הגבינה לריכוך, מוסיפים את גרידת קליפת התפוז ומוסיפים בבחישה את תערובת המיץ המצוננת עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מכניסים למקרר לצינון עד להתיצבות קלה של התערובת, מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
  6. יוצקים לתבנית על תחתית הפירורים ומכניסים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  7. מוציאים מהתבנית ומניחים על צלחת ההגשה, מקשטים בפלחי תפוזים מעל וסביב העוגה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
9
ציון 10
עוגה נהדרת, מומלץ!!!
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ואם אין בעיות של כשרות אפשר לקנות ג'לטין בעלים שהוא הטוב ביותר, משתמשים באותה כמות כמו במתכון (כל עלה...»»
7
אבי תודה - אנסה...
ואני שמחה ששאלתי כי חשבתי להוסיך רק 4 כפיות
ככמות הגלטין :-)
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שלום אפרת

אם הכוונה לג'לי בזק ללא טעם החוזק שונה, לדעתי יש להשתמש בשקית וחצי למתכון זה, יש להביא...»»
5
אבי שלום,
במקום שאני גרה אין לי אפשרות להשיג ג'לטין...אבל כן השגתי אבקת גלי שקוף (ללא טעם). האם...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא לכולם יש משקל, למרות שזה מדויק ונכון יותר שהמתכון יופיע במשקל ניתן לחשב בקלות, לגבי הג'לטין המשקל...»»
3
בקשר לשמנת טעות שלי סליחה
2
עוד דבר :עדיף לתת כמויות במשקל ולא בכוסות או כפות
1
יש כוס שמנת מתוקה מיותרת במידה ויש אפשרות נא לתת כמויות לעלי גלטין

עוגת גבינה תפוזים קרה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית: 1/2 1 כוסות פירורי בסקוויט100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת1/4 כוס סוכרלמלית:1 כוס מיץ תפוזים טבעי1/4 כוס מים4 כפיות אבקת ג'ל...... Directions:
מערבבים את פירורי הבסקוויט, החמאה והסוכר לתערובת פירורית, משטחים בתבנית עגולה 24 על נייר אפיה ומהדקים קלות. יוצקים את מיץ התפוזים, הסוכר והמים לסיר, מפזרים את הג'לטין על הנוזלים ומניחי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר