Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 14:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה מנגו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5531   

עוגת גבינה מנגו
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לתחתית:
1/2 1 כוסות קמח תופח
100 גר' מרגרינה
1 ביצה
1/3 כוס סוכר

למלית:
1 קג' גבינת שמנת או גבינת 9% מסוננת
1/2 כוס סוכר
50 גר' חמאה רכה
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מיץ לימון טבעי
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 גביעי שמנת חמוצה
1 מנגו בשל בגודל בינוני*
*או מנגו משומר (מקופסה 420 גר') מסונן 

דרך הכנה
  1. ללוש את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד. לשטח בתבנית 26-28 קפיצית או עם תחתית מתפרקת מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום גבוה כ-10 דקות, לצנן.
  2. קולפים את המנגו ומעבירים את בשר המנגו לבלנדר ומעבדים למחית חלקה.
  3. מורידים את חום התנור ל-160 מעלות.
  4. מניחים את הגבינה בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת קלה, מגרדים את דפנות הכלי ומוסיפים את הסוכר והחמאה, מעבדים שוב כ-10 שניות.
  5. מוסיפים את הביצים ומפעילים שוב ל-10 שניות, מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, השמנת החמוצה ומחית המנגו.
  6. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום, תחתית וצדדים ויוצקים את התערובת על התחתית.
  8. מכניסים לאפיה של שעה, אין לפתוח את דלת התנור במשך האפיה.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  10. מעבירים להתייצבות מוחלטת במקרר ל-12 שעות לפחות לפני ההגשה.
  11. להגשה מעטרים בפרוסות מנגו טריות נוספות ומורחים מעט ריבת מישמשים מומסת או ג'לי מהיר בהיר מעל.
עוגת גבינה מנגו By , 2005-03-28T21:27:00+02:00 עוגת גבינה מנגו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לתחתית: 1/2 1 כוסות קמח תופח100 גר' מרגרינה1 ביצה1/3 כוס סוכרלמלית:1 קג' גבינת שמנת או גבינת 9% מסו... Instructions: ללוש את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד. לשטח בתבנית 26-28 קפיצית או עם תחתית מתפרקת מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום גבוה כ-10 דקות, לצנן. קולפים את המנגו ומעבירים את בשר המנגו לבלנדר ומעב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר