Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:41
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חומוס ביתי

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4563   

* המחשה
חומוס ביתי
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» סלטים» ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1/2 קילו גרגירי חומוס מושרים לילה שלם (או 2 קופסאות שימורי חומוס לממהרים)
  • 1 בצל מקולף
  • 4 שיני שום
  • 3/4 כוס טחינה גולמית
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח, כמון
דרך הכנה
  1. לבשל את החומוס עם הבצל והשום לריכוך (אפשר עם מעט סודה לשתיה לקיצור התהליך)
  2. במג'ימיקס לטחון את החומוס עם הבצל והשום ומעט מהמים של הבישול למרקם הרצוי (אפשר גס ואפשר חלק)
  3. להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך לטחון. אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם פחות סמיך- לפי הטעם. אפשר להוסיף עוד שן שום טריה או אבקת שום.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

חומוס ביתי

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1/2 קילו גרגירי חומוס מושרים לילה שלם (או 2 קופסאות שימורי חומוס לממהרים) 1 בצל מקולף 4 שיני שום 3/4 כוס טחינה גולמית מיץ מלימון א...... Directions:
לבשל את החומוס עם הבצל והשום לריכוך (אפשר עם מעט סודה לשתיה לקיצור התהליך) במג'ימיקס לטחון את החומוס עם הבצל והשום ומעט מהמים של הבישול למרקם הרצוי (אפשר גס ואפשר חלק)...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר