Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:43
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה שוקולד לבן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6765   

עוגת גבינה שוקולד לבן
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוסות פירורי בסקויט
100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
4 כפות אבקת סוכר

למלית:

500 גר' שוקולד לבן קצוץ
1/2 כוס שמנת מתוקה
750 גר' גבינת שמנת
6 ביצים
1 כוס סוכר

לציפוי:

150 גר' שוקולד לבן קצוץ
20 גר' חמאה או מרגרינה
1 כף סוכר
1/3 כוס שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל- 120 מעלות, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה.
  2. מערבבים את כל חומרי התחתית בקערה, מפזרים על תחתית התבנית ומישרים, מהדקים קלות.
  3. ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה בבן מרי, מערבבים לקבלת תערובת חלקה.
  4. בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה והסוכר לתערובת קלה, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה, אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת, מפסיקים ומגרדים את דפנות הקערה באמצע ההקצפה לערבוב טוב של החומרים, מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים שוב דקה.
  5. יוצקים לתבנית על תחתית הפירורים ומכניסים לתבנית נוספת ובה מים רותחים בגובה 2/3 גובה תבנית העוגה ובשלב הנמוך של התנור ואופים 3 שעות.
  6. מוציאים ומצננים כחצי שעה, מעבירים למקרר.
  7. להכנת הציפוי, מכניסים את כל החומרים לקערה המונחת על סיר עם מים רותחים קלות, מגיחים שגובה המים יהיה כזה שלא יגע בתחתית הקערה, ממיסים בערבוב עד לקבלת תערובת אחידהוחלקה, מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את התערובת על העוגה, מחזירים למקרר עד להתייצבות הציפוי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
העוגה ממש טעימה ולא מסובכת כמו שזה נראה. רק הערה לגבי המלית- הכנתי בתבנית 26 די גבוהה, ונשארתי עם שארית...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
רק שמנת.
1
במה אפשר להחליף שמנת מתוקה? חלב וחמאה?

עוגת גבינה שוקולד לבן

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית: 1/2 1 כוסות פירורי בסקויט100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת4 כפות אבקת סוכרלמלית:500 גר' שוקולד לבן קצוץ1/2 כוס שמנת מתוק...... Directions:
מחממים את התנור ל- 120 מעלות, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה.מערבבים את כל חומרי התחתית בקערה, מפזרים על תחתית התבנית ומישרים, מהדקים קלות.ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה בבן מרי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר