Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 17:30
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צ'ימיצ'ורי

רוטב דרום אמריקאי לבשר    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4969   

* תמונה להמחשה
צ'ימיצ'ורי
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • חבילה וחצי פטרוזיליה
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 בצל
  • 7-8 שיני שום כתושות
  • 1 כוס חומץ תפוחים או רגיל
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח
  • רבע כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
דרך הכנה
  1. קוצצים את הפטרוזיליה, גמבה ובצל דק דק. אפשר במג'ימיקס אך להזהר שלא יטחן לממרח.
  2. להוסיף את השמן החומץ והתבלינים ולערבב היטב.
  3. להשהות לילה במקרר לפני ההגשה.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
דפנה (מנוסה)
הי אורן
כמה זמן הממרח נשמר במקרר?
תודה דפנה
צ'ימיצ'ורי By , 2010-10-12T15:34:19+02:00 צ'ימיצ'ורי רוטב דרום אמריקאי לבשר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - חבילה וחצי פטרוזיליה 1 גמבה אדומה 1 בצל 7-8 שיני שום כתושות 1 כוס חומץ תפוחים או רגיל 1 כוס שמן קנולה ... Instructions: קוצצים את הפטרוזיליה, גמבה ובצל דק דק. אפשר במג'ימיקס אך להזהר שלא יטחן לממרח. להוסיף את השמן החומץ והתבלינים ולערבב היטב. להשהות לילה במקרר לפני ההגשה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר