Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:36
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צ'ימיצ'ורי

רוטב דרום אמריקאי לבשר    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4618   

* תמונה להמחשה
צ'ימיצ'ורי
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • חבילה וחצי פטרוזיליה
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 בצל
  • 7-8 שיני שום כתושות
  • 1 כוס חומץ תפוחים או רגיל
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח
  • רבע כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
דרך הכנה
  1. קוצצים את הפטרוזיליה, גמבה ובצל דק דק. אפשר במג'ימיקס אך להזהר שלא יטחן לממרח.
  2. להוסיף את השמן החומץ והתבלינים ולערבב היטב.
  3. להשהות לילה במקרר לפני ההגשה.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
דפנה (מנוסה)
הי אורן
כמה זמן הממרח נשמר במקרר?
תודה דפנה

צ'ימיצ'ורי

By Published: רוטב דרום אמריקאי לבשר מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: חבילה וחצי פטרוזיליה 1 גמבה אדומה 1 בצל 7-8 שיני שום כתושות 1 כוס חומץ תפוחים או רגיל 1 כוס שמן קנולה ...... Directions:
קוצצים את הפטרוזיליה, גמבה ובצל דק דק. אפשר במג'ימיקס אך להזהר שלא יטחן לממרח. להוסיף את השמן החומץ והתבלינים ולערבב היטב. להשהות לילה במקרר לפני ההגשה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר