Pesto
תפריט
ב', 10 דצמ 2018, 14:02
110406 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

cochin pickle

מוחמצים בסגנון יהודי קוצ'יני    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 3504   

* תמונה להמחשה
cochin pickle
בישול
עתיר קלוריות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מוחמצים
 
מרכיבים
  • 2 ק"ג פרי או ירק (מנגו, חציל, או כל פרי ירק אחר).
  • 1 כוס שמן.
  • 1 כוס סוכר.
  • 2 כוסות חומץ רגיל.
  • 3 ראשי שום.
  • 3 פלפלים חריפים.
  • 1 כף גרעיני חילבה.
  • 1 כף גרעיני חרדל.
  • כף פפריקה חריפה.
דרך הכנה
  1. חותכים את הירק או פרי לקוביות קטנות.
  2. קוצצים את השום והפלפל לחתיכות קטנות.
  3. מחממים 1/2 כוס שמן.
  4. מוסיפים את גרעיני החילבה והחרדל יחד עם השום והפלפל החריף.
  5. מטגנים עד להשחמה או עד שגרעיני החרדל מתפוצצים.
  6. מוסיפים את הירק או פרי ומוסיפים את יתרת השמן, את הסוכר והפפריקה ומבשלים עד להתרככות.
  7. מוסיפים את החומץ ומכבים את האש.
  8. ממתינים להתקררות ומכניסים לצנצנות.
הערות
נשמר בצנצנת מספר חודשים אך היות והוא כל כך טעים שלא מחזיק יותר משבועיים.
cochin pickle By , 2010-10-07T10:59:33+02:00 cochin pickle מוחמצים בסגנון יהודי קוצ'יני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 ק"ג פרי או ירק (מנגו, חציל, או כל פרי ירק אחר). 1 כוס שמן. 1 כוס סוכר. 2 כוסות חומץ רגיל. 3 ראשי שום. 3 פלפלי... Instructions: חותכים את הירק או פרי לקוביות קטנות. קוצצים את השום והפלפל לחתיכות קטנות. מחממים 1/2 כוס שמן. מוסיפים את גרעיני החילבה והחרדל יחד עם השום והפלפל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר