Pesto
תפריט
ו', 21 ספט 2018, 21:40
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מטבוחה

הכי טעימה בעולם    

מאת: yacovy ::: צפיות: 4754   

* צילום: Chubbychef
מטבוחה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • 8 שיני שום
  • 1 ק"ג עגבניות (תמר)
  • 1/3 כוס שמן
  • כפית פפריקה 
  • מלח בישול

דרך הכנה
  1. לשפוך על העגבניות מים רותחים, לאחר 10 דקות לקלף את העגבניות, לחתוך לרבעים, להוציא גרעינים, ולשים במסננת.
  2. לנקות את הפלפלים ולחתוך את הפלפל הרגיל לקוביות קטנות, ואת החריף לטבעות.
  3. את השום לכתוש ידנית או במעבד מזון.
  4. לטגן את הפלפלים כחמש דקות.
  5. להוסיף את השום ולטגן 2 דקות.
  6. לרסק את העגבניות ולהוסיף לסיר, לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה, ולהנמיך.
  7. להוסיף מלח בישול (בזהירות), פפריקה מתוקה, ולבשל עד שהמטבוחה מסמיכה מאד. (זמן הבישול משתנה לפי סוג העגבניה)

הערות
 חשוב מאד לא להפחית מהשמן, הוא מעשיר את הטעם.
ככל שהעגבניות יסתננו יותר זמן משך הבישול יקוצר.
אפשר להוסיף עוד פלפל חריף.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
נהדר.
1
ציון 8
אין זה מתכון חבל על הזמן!
מטבוחה By , 2010-10-03T17:55:18+02:00 מטבוחה הכי טעימה בעולם Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 פלפל אדום 1 פלפל חריף ירוק 8 שיני שום 1 ק"ג עגבניות (תמר) 1/3 כוס שמן כפית פפריקה  ... Instructions: לשפוך על העגבניות מים רותחים, לאחר 10 דקות לקלף את העגבניות, לחתוך לרבעים, להוציא גרעינים, ולשים במסננת. לנקות את הפלפלים ולחתוך את הפלפל הרגיל לקוביות קטנות, ואת החריף ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר