Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 03:57
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אצבעות בקר טחון (קבבונים) עם חצילים, עגבניות ובמיה

   

מאת: אל גאוצו ::: צפיות: 3716   

אצבעות בקר טחון (קבבונים) עם חצילים, עגבניות ובמיה
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג קבבונים של אל גאוצ'ו צלויים על הגריל
  • 100 גרם שומן כבש (אליה) קצוץ גס או שמן זית או שניהם
  • 800 גרם במיה טרייה, קפואה, משומרת (שטופה היטב) או משוחזרת מבמיה יבשה משוק לוינסקי (הכי טעים וגם יפה)
  • 800 גרם עגבניות מקולפות ללא גרעינים קצוצות גס
  • 2 חצילים בינוניים פרוסים לפרוסות, אותם ממליחים, מקמחים, מצפים בחלבון ביצה (בלבד) ומטגנים בשמן עמוק
  • 10 שיני שום פרוסות
  • חבילת פטרוזיליה גדולה קצוצה גס
  • מלח, פלפל שחור
דרך הכנה
  1. מחממים סיר שטוח או מחבת עמוק, מוסיפים את שומן הכבש וצולים עד שישחים (או את שמן הזית).
  2. מוסיפים את השום - זהירות לא לשרוף.
  3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים יחד 15 דקות.
  4. מוסיפים את הבמיה. במידה ומשתמשים בבמיה טרייה או קפואה יש לטפל בהתאם: טרייה - קוטמים את הראש (החיבור לענף) ומטגנים בשמן עמוק , קפואה - מפשירים, מסננים היטב, מייבשים במגבת נייר ומטגנים בשמן עמוק.
להגשה:
  1.  בקדירה (פנכה) קטנה מחרס, בצלחת קטנה או על חצי פיתה קלויה מניחים פרוסות חציל, מעליהן כף במיה ומעליה אצבעות בקר טחון.
הערות
מומלץ להגיש עם אורז לבן או פסטה

אצבעות בקר טחון (קבבונים) עם חצילים, עגבניות ובמיה

By Published: מאת אל גאוצו 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 ק"ג קבבונים של אל גאוצ'ו צלויים על הגריל 100 גרם שומן כבש (אליה) קצוץ גס או שמן זית או שניהם 800 גרם במיה טרייה, קפואה, משומרת (שטופה היטב) או משוחזרת ...... Directions:
מחממים סיר שטוח או מחבת עמוק, מוסיפים את שומן הכבש וצולים עד שישחים (או את שמן הזית). מוסיפים את השום - זהירות לא לשרוף. מוסיפים את העגבניות ומבשלים יחד 15 דק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר