Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב עגבניות

   

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 3660   

* צילום התוצאה
פסטה ברוטב עגבניות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • חבילת פסטה 250 גר'-לפי בחירה
  • 4 עגבניות בשלות מקולפות
  •  1 כף שמן
  • 1 בצל חתוך קטן
  •  1 כף רסק עגבניות
  •  1/2 כוס מים
  •  מלח, פפריקה, קורט סוכר(חצי כפית קטנה)
דרך הכנה
  1.  לבשל את הפסטה במים רותחים עד לריכוך ולסנן
  2.  בסיר נפרד להזהיב את הבצל בשמן
  3.  להוסיף את העגבניות ולבשל כ-10 דקות
  4.  להוסיף את את הרסק, המים והתבלינים ולערבב
  5.  להמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות מכוסה
  6.  לשפוך על הפסטה ולקשט עם גבינה צפתית קשה במליחות עדינה
הערות

פסטה ברוטב עגבניות

By Published: מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: חבילת פסטה 250 גר'-לפי בחירה 4 עגבניות בשלות מקולפות  1 כף שמן 1 בצל חתוך קטן  1 כף רסק עגבניות  1/2 ...... Directions:
 לבשל את הפסטה במים רותחים עד לריכוך ולסנן  בסיר נפרד להזהיב את הבצל בשמן  להוסיף את העגבניות ולבשל כ-10 דקות  להוסיף את את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר