Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 15:18
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רולדות בצק פריך מקמח מלא

ללא מרגרינה    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 9776   

* המחשה
רולדות בצק פריך מקמח מלא
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח מלא
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 3/4 כוס שמן
  • ממרח חרובים, תמרים וכו' למילוי
  • אפשר להוסיף למילוי קוקוס, אגוזים וכו'.
דרך הכנה
  1. ללוש את הקמח, שמן, שמנת, אבקת אפיה וסוכר לבצק רך ונעים ולהניח בצד לכחצי שעה.
  2. לחלק לשני כדורים וכל אחד מהם לרדד לעלה, למרוח את המלית ולגלגל לרולדה. לשים בתבנית של התנור על נייר אפיה ולסמן עם סכין פרוסות אך לא לחתוך עד הסוף.
  3. לאפות כ- 20 דקות בחום בינוני עד שמשחים ולפרוס כשחם לפי הסימונים.
הערות
אפשר להמיר לבצק מלוח- להוריד את הסוכר ולשים קמצוץ מלח -ואז למלא בגבינה או ליצור עוגיות ממולאות בזיתים וכיד הדמיון הטובה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
כן אורנה בהחלט.
3
האם במקום קמח מלא אפשר קמח רגיל
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
תודה פיטי, ניתן להמיר את השמנת ביוגורט או מעדן סויה או טופו.
1
נראה מתכון קל וטעים. האם ניתן להמיר את השמנת ,על מנת להכין עוגות פרווה לשבת ??
רולדות בצק פריך מקמח מלא By , 2010-08-01T20:46:03+03:00 רולדות בצק פריך מקמח מלא ללא מרגרינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות קמח מלא 1 כפית אבקת אפיה 2 כפות סוכר 1 מיכל שמנת חמוצה 3/4 כוס שמן ממרח חרובים, תמרים וכו' למילוי ... Instructions: ללוש את הקמח, שמן, שמנת, אבקת אפיה וסוכר לבצק רך ונעים ולהניח בצד לכחצי שעה. לחלק לשני כדורים וכל אחד מהם לרדד לעלה, למרוח את המלית ולגלגל לרולדה. לשים בתבנית של התנור על נ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר