Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 03:52
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

במיה קלאסית ברוטב עגבניות

   

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 4164   

* צילום התוצאה
במיה קלאסית ברוטב עגבניות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1/2 קילו במיה (טרי או קפוא)
  • 1 פלפל אדום חתוך דק
  • 2 כפות שמן או שמן זית
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 3 עגבניות בשלות, חתוכות גס
  • 1 כוס מים
  • 1 בצל קצוץ לחתיכות קטנות
  • 2 שיני שום
  • 1 כף שמיר קצוץ
  • תבלינים לטעמכם: מלח, פלפל שחור, פפריקה, כמה עלי נענה
  • לחמוץ-מתוק אותנטי: סלרי קצוץ, כף מיץ לימון ו-1/2 כפית סוכר
  • להשלמת המנה המקורית: אורז לבן מבושל ומצונן
גודל/סוג תבנית: סיר שטוח
דרך הכנה
  1. את הבמיה יש לנקות, לחתוך את התחתיות מעט קרוב לזרעים
  2. לטגן את הבמיה במעט שמן כרבע שעה . בשלב זה ניתן להקפיא לשימוש מאוחר.
  3. הכנת התבשיל:

  4. לטגן בסיר שטוח או מחבת גדולה את הבצל עד שיזהיב
  5. להוסיף את הפלפל האדום, עגבניות, שום והבמיה שהוכנה מראש
  6. להוסיף את מרכיבי התיבול
  7. לטגן באידוי כ-20 דקות
  8. להוסיף את רסק עגבניות והמים ושאר המרכיבים ולערבב
  9. להמשיך ולבשל מכוסה עוד כ-20 דקות, לערבב מדי פעם עד לקבלת סמיכות של רוטב.
הערות
מומלץ להגיש עם אורז לבן
ניתן להוסיף חתיכות בשר לשלב ההכנה

במיה קלאסית ברוטב עגבניות

By Published: מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1/2 קילו במיה (טרי או קפוא) 1 פלפל אדום חתוך דק 2 כפות שמן או שמן זית 4 כפות רסק עגבניות 3 עגבניות בשלות, חתוכות גס ...... Directions:
את הבמיה יש לנקות, לחתוך את התחתיות מעט קרוב לזרעים לטגן את הבמיה במעט שמן כרבע שעה . בשלב זה ניתן להקפיא לשימוש מאוחר. הכנת התבשיל:...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר