Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 19:08
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גולש בשר

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6726   

גולש בשר
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • קילו בשר פילה מדומה או מכסה הצלע חתוך לקוביות בינוניות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 1 עגבניה חתוכה לחצאי פרוסות
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1/2 קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1/3 כוס יין אדום
  • פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח
דרך הכנה
  1. מטגנים את הבצל והפלפלים להשחמה בסיר רחב עם שמן ביד נדיבה.
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל צדדיו.
  3. מפנים מקום ומוסיפים את רסק העגבניות כך שיהיה בתחתית הסיר ומטגנים קלות תוך בחישה.
  4. מוסיפים את העגבניה והעגבניות המרוסקות, רוטב סויה ,יין , שום ותבלינים לפי הטעם ומערבבים היטב. אם זה סמיך מידי אפשר להוסיף עוד רבע כוס יין או מים.
  5. נותנים להתבשל כשעה- שעה וחצי עד שהבשר רך בסיר סגור על אש נמוכה, מגישים על מצע פירה או אורז. או שאפשר להוסיף קוביות תפוחי אדמה בחצי שעה האחרונה של הבישול.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
במה יש להחליף את העגבניות המרוסקות ?
1
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
עשיתי בעבר מתכון דומה, והוספתי לו 1 כף זרעי הל, 3 כפות סוכר ומעט פפריקה חריפה. יצא מדהים. אהבתי את המתכון שלך. מאחל כל טוב.
גולש בשר By , 2010-07-25T12:53:53+03:00 גולש בשר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - קילו בשר פילה מדומה או מכסה הצלע חתוך לקוביות בינוניות 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות 1 בצל גדול חתוך לרצועות ... Instructions: מטגנים את הבצל והפלפלים להשחמה בסיר רחב עם שמן ביד נדיבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל צדדיו. מפנים מקום ומוסיפים את רסק העגבניות כך שיהיה בתחתית הסיר ומטגנים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר