Pesto
תפריט
ו', 22 ספט 2017, 12:58
110386 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות ברנפקלס ושומשום

   

מאת: yaffapr ::: צפיות: 2544   

* צילום: יוליה קליפו
עוגיות ברנפקלס ושומשום
15 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 5 כפות דבש
  • 5 כפות סוכר חום
  • חצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח
  • חצי קילו שומשום
  • 4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמה
 
דרך הכנה
  1. קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.
  2. מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר. על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.
  3. מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.
  4. פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.
  5. מיד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.
  6. מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים. מגישים- אפשר עם מעט סילאן ליד.
הערות
מאת: בטי לוי

עוגיות ברנפקלס ושומשום

By Published: מאת yaffapr 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: 5 כפות דבש 5 כפות סוכר חום חצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח חצי קילו שומשום 4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמה ...... Directions:
קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים. מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר. על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר