Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 05:34
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת טירמיסו

 

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13918   

עוגת טירמיסו
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
עוגת ספוג עגולה בקוטר 24 ס"מ*
500 גר' גבינת שמנת
4 ביצים
1 כוס סוכר
5 כפות ליקר תפוזים או שקדים
1 קופסה שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות קפה נמס עם חלב
מעט אבקת קקאו לקישוט
דרך הכנה
מערבבים את הגבינה עם הסוכר לתערובת אחידה עד להמסת הסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה ומקציפים היטב לאחר כל הוספה, מוסיפים את הליקר ומקציפים שוב.

מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.

חותכים את העוגה ל-3 שכבות ומניחים שכבה ראשונה בתבנית.

מרטיבים את העוגה בקפה עם החלב ומורחים שכבה של שליש תערובת הגבינה, מניחים את השכבה השניה וחוזרים על הפעולה.

מניחים את השכבה השלישית ומורחים את שארית תערובת הגבינה ומפזרים מעט אבקת קקאו מעל דרך מסננת.

מאכסנים במקרר ל-4 שעות לספיגת טעמים.
הערות
*ניתן להשתמש בשכבות בישקוטים ובתבנית מרובעת, טובלים כל בישקוט לשניה בקפה ומניחים בצפיפות במקום שכבות הספוג.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מעולה
עוגת טירמיסו By , 2005-03-28T21:20:45+02:00 עוגת טירמיסו

 

Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - עוגת ספוג עגולה בקוטר 24 ס"מ* 500 גר' גבינת שמנת4 ביצים1 כוס סוכר5 כפות ליקר תפוזים או שקדים1 קופסה שמנת מתוקה1/2 1 כוסות קפה נמס עם חלבמעט אבקת קקאו לקישוט ... Instructions: מערבבים את הגבינה עם הסוכר לתערובת אחידה עד להמסת הסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה ומקציפים היטב לאחר כל הוספה, מוסיפים את הליקר ומקציפים שוב.מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר