Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:05
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה שוקולד ללא אפיה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11733   

עוגת גבינה שוקולד ללא אפיה
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» קפה
ציון גולשים: 1
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 שכבה עוגת תופין(טורט)

200 גר' שוקולד מריר
50 גר' מרגרינה
1/2 כוס סוכר
2 טיפות תמצית רום
3 כפות מים
3 ביצים מופרדות
250 גר' גבינת 9%
14 גר' ג'לטין
3 כפות מים פושרים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר
דרך הכנה

ממיסים את השוקולד, המרגרינה 1/4 כוס סוכר בכלי על אדים, לאחר ההמסה מוסיפים את תמצית הרום ו-3 כפות המים ובוחשים היטב, מסירים מהאש ומצננים.

לאחר שתערובת הצטננה מוסיפים את החלמונים והגבינה ובוחשים, ממיסים את הג'לטין במעט מים פושרים, מחממים מעט להמסה, מוסיפים לתערובת בחישה חזקה.

מקציפים את השמנת עם כף הסוכר, מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס הסוכר הנותרת לקבלת קצף יציב.

מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה ולאחר מכן מקפלים את השמנת המוקצפת.

מניחים את שכבת הטורט בתבנית 26, יוצקים מעליה את התערובת ומיישרים, מכניסים למקרר ל-8 שעות.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

עוגת גבינה שוקולד ללא אפיה

By Published: מאת אבי מ. 0.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 שכבה עוגת תופין(טורט) 200 גר' שוקולד מריר50 גר' מרגרינה1/2 כוס סוכר2 טיפות תמצית רום3 כפות מים3 ביצים מופרדות250 גר' גבינת 9%14 גר' ג'לטין3 כפות מים פושרים...... Directions:
ממיסים את השוקולד, המרגרינה 1/4 כוס סוכר בכלי על אדים, לאחר ההמסה מוסיפים את תמצית הרום ו-3 כפות המים ובוחשים היטב, מסירים מהאש ומצננים.לאחר שתערובת הצטננה מוסיפים את החלמונים והגבינה ובוחש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר