Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 14:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה קלת הכנה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9122   

* תמונה להמחשה
עוגת גבינה קלת הכנה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
  • 1/4 1 כוסות פירורי ביסקויט פתי-בר (לפסח ביסקויטים לפסח)
  • 1/4 כוס סוכר
  • 100 גר' מרגרינה מומסת
  • 500 גר' גבינת שמנת
  • 1 קופסה חלב ממותק משומר (גר'397)
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 כף סוכר
דרך הכנה
  1. לערבב בקערה את פירורי הביסקויט עם הסוכר ולהוסיף את המרגרינה המומסת עד לקבלת פירורי אחידים.
  2.  
  3. לשטח את הפירורים בתבנית אפיה עגולה בקוטר 22 ס"מ על התחתית ו-2 ס"מ על הדפנות ולהדק קלות.
  4.  
  5. במיקסר להקציף את הגבינה ולהוסיף את החלב הממותק לאט תוך כדי הקצפה. כשמתקבלת תערובת אחידה מוסיפים את מיץ הלימון והביצים אחת אחת לקבלת תערובת הומוגנית.
  6.  
  7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-55 דקות.
  8.  
  9. לערבב בקערה קטנה את השמנת החמוצה עם הסוכר עד להמסת הסוכר.
  10.  
  11. להוציא את העוגה מהתנור ולצקת את תערובת השמנת החמוצה מעל. לאחסן לאחר צינון במקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
יש אפשרות שהשוקולד והחמאה יתפרקו בחום. אפשר לנסות חתיכה קטנה לבדיקה (רק תחתית).
3
אפשר להמיר את החלב הממותק והמשומר במשהו אחר?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זה לא נורא אם גבינת השמנת מעט מלוחה, מסקרפונה רכה מדי לצורך המתכון.
1
לגבי גבינת שמנת, יש לי שאלה באופן כללי לא רק למתכון הזה: גבינת נפוליאון בטעם טבעי היא די מלוחה. וכנ"ל...»»
עוגת גבינה קלת הכנה By , 2005-03-28T21:26:51+02:00 עוגת גבינה קלת הכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1/4 1 כוסות פירורי ביסקויט פתי-בר (לפסח ביסקויטים לפסח) 1/4 כוס סוכר 100 גר' מרגרינה מומסת 500 גר' גבינת שמנת 1 קופסה... Instructions: לערבב בקערה את פירורי הביסקויט עם הסוכר ולהוסיף את המרגרינה המומסת עד לקבלת פירורי אחידים.   לשטח את הפירורים בתבנית אפיה עגולה בקוטר 22 ס"מ על ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר