Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 07:20
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות קינואה

באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM    

מאת: yaffapr ::: צפיות: 4602   

* לביבות קינואה
לביבות קינואה
15 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 240 גרם קינואה מבושלת
  •  90 גרם אורז בר מבושל
  •  85 גרם עגבניות
  •  10 גרם בצל ירוק
  •  25 גרם פטרוזיליה קצוצה
  •  10 גרם רוקט
  •  1 ביצה
  •  35 גרם קמח לבן
  •  20 גרם בצל סגול
דרך הכנה
  1. לבשל את הקינואה 10 דקות במים רותחים , לסנן ולשטוף במים קרים ( ממש כמו פסטה).
  2. לבשל את אורז הבר 40 דקות עד שהוא נפתח .
  3. לקלף את העגבניות ולצוץ לקוביות קטנות .
  4. לקצוץ את עשבי התיבול.
  5. לערבב את כל החומרים עם כל המרכיבים ולהכניס למקרר לחצי שעה .
  6. על מחבת עם שמן זית חמה , ליצור ביד לביבות בגודל רצוי ( 50 ג"ר ללביבה) ולטגן עד קבלת גוון זהוב .
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
ניתן לאפות, אם טעם הטיגון לא יחסר לך.
2
האם ניתן להכין ללא טיגון?
1
ציון 10
הורדתי את המתכון מהאתר לפני שנה ואני עושה את זה מדי פעם, זה מצויין- המתכון עבר לחברות-תודה

לביבות קינואה

By Published: באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM מאת yaffapr 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: 240 גרם קינואה מבושלת  90 גרם אורז בר מבושל  85 גרם עגבניות  10 גרם בצל ירוק  25 גרם פטרוזיליה קצוצה...... Directions:
לבשל את הקינואה 10 דקות במים רותחים , לסנן ולשטוף במים קרים ( ממש כמו פסטה). לבשל את אורז הבר 40 דקות עד שהוא נפתח . לקלף את העגבניות ולצוץ לקוביות קטנות ....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר