מתכון לפסטרמה
באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM
* צילום: VIM

10 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
מרכיבים
פסטרמה
- 1 קילו חזה הודו
למרינדה:
- 4 כפות דבש
- 1.5 כפות שמן זית
- 1.5 כפות סויה
- מלח
- פלפל שחור לפי טעם
- שאטה גרוס
נוזל כבישה:
- 2 ליטר מים
- 1.5 כפות מלח גס
- 1/2 כף סוכר חום
- 1/2כפית שאטה
דרך הכנה
- לערבב את כל החומרים.
- להשרות את הבשר ל-24 שעות בנוזל כבישה
- להוציא ולייבש בנייר
- להשרות במרינדה למשך שעה
- לאפות בתנור חצי שעה על רשת מעל תבנית 180 מעלות
- לקרר ולפרוס.
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- לחמניות מקמח מלא [ברנדי] - לחמניות אוריריות וטעימות!
- בורקיטס [אבי מ.] - שני סוגי בצק ומלית לבחירה
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -
- קבב רומני [אבי מ.] -
- קיש ברוקולי [אבי מ.] - מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת.
- עוגת טורט שייש לפסח [אבי מ.] - עוגת טורט שייש אורירית.
- עוגת אסטרהזי [אבי מ.] - עוגת קרם ושכבות מרנג שקדים.