Pesto
תפריט
ו', 14 דצמ 2018, 20:13
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות פארסה (כרשה)

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4724   

קציצות פארסה (כרשה)
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד)
  • 2 בצלים בנוניים
  • 1 תפו"א גדול
  • 3 קישואים
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 4 ביצים
  • כף כמון
  • כף קינמון
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל לבן
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה.
  2. במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה.
  3. מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה.
  4. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים את התבלנים מערבבים.
  5. יוצרים כדורים מהבלילה ומטגנים.
קציצות פארסה (כרשה) By , 2010-03-30T19:42:31+03:00 קציצות פארסה (כרשה) Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד) 2 בצלים בנוניים 1 תפו"א גדול 3 קישואים 2 כוסות קמח מצה 4 ביצים כף ... Instructions: מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה. במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה. מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה. מוסיפים את קמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר