Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:31
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות פארסה (כרשה)

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4361   

קציצות פארסה (כרשה)
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד)
  • 2 בצלים בנוניים
  • 1 תפו"א גדול
  • 3 קישואים
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 4 ביצים
  • כף כמון
  • כף קינמון
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל לבן
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה.
  2. במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה.
  3. מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה.
  4. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים את התבלנים מערבבים.
  5. יוצרים כדורים מהבלילה ומטגנים.

קציצות פארסה (כרשה)

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד) 2 בצלים בנוניים 1 תפו"א גדול 3 קישואים 2 כוסות קמח מצה 4 ביצים כף ...... Directions:
מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה. במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה. מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה. מוסיפים את קמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר