Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:54
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה פאדג' שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7208   

עוגת גבינה פאדג' שוקולד
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
150 גר' מרגרינה מומסת
1/4 כוס סוכר
1/4 1 כוסות פרורי ביסקויט
750 גר' גבינת שמנת
1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')
250 גר' שוקולד מריר מומס
4 ביצים(מס' 2)
1/4 כוס ליקר קפה או שוקולד
2 כפיות תמצית וניל
דרך הכנה
  1. לערבב את פרורי הביסקויט הסוכר והמרגרינה המומסת בקערה לתערובת פירורית אחידה ולשטח בתבנית פאי בעומק 5 ס"מ ובגודל 24 ס"מ או בתבנית קפיצית 24. להדק קלות את הפרורים לתחתית.
  2. בקערת מיקסר להקציף את הגבינה עד שתהפוך אורירית, להוסיף את החלב הממותק תוך כדי פעולת המיקסר ולאחר מכן את הביצים אחת אחת, את השוקולד המומס, הוניל והליקר, התערובת צריכה להיות אחידה וללא גושים.
  3. לצקת לתבנית על תחתית הפרורים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום 150 מעלות כשעה או עד שמרכז העוגה מתייצב.
  4. לאחסן במקרר לאחר צינון.
עוגת גבינה פאדג' שוקולד By , 2005-03-28T21:17:15+02:00 עוגת גבינה פאדג' שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 150 גר' מרגרינה מומסת 1/4 כוס סוכר1/4 1 כוסות פרורי ביסקויט750 גר' גבינת שמנת1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')250 גר' שוקולד מריר מומס4 ביצים(מס' 2)1/4 כוס ליקר קפה או שוקו... Instructions: לערבב את פרורי הביסקויט הסוכר והמרגרינה המומסת בקערה לתערובת פירורית אחידה ולשטח בתבנית פאי בעומק 5 ס"מ ובגודל 24 ס"מ או בתבנית קפיצית 24. להדק קלות את הפרורים לתחתית. בקערת מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר