Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 02:39
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חרוסת של אמא

חגים    

מאת: סופיה22 ::: צפיות: 3947   

* תמונה להמחשה Olve Utne.
חרוסת של אמא
10 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • חצי קילו שקדים קלופים
  • חצי קילו אגוזי מלך קלופים
  • חצי קילו פיסטוקים קלופים
  • 1 חבילה ממרח תמרים
  • 1 כף כמון
  • 1 כוס יין תירוש
דרך הכנה
  1. טוחנים את המצרכים במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה
  2. לא טחון מידי אלא עם חתיכות קטנות
  3. מוסיפים את הכמון והיין
  4. ומערבבים בעזרת מרית או כף
  5. אם התערובת סמיכה מידי מוסיפים מעט יין 
  6. אם התערובת נוזלית מוסיפים מעט פיסטוקים או אגוזים
חום תנור: מעבד מזון
הערות
לשמור בצנצנת אטומה במקרר יומים שלוש בערך
חרוסת של אמא By , 2010-03-11T18:38:27+02:00 חרוסת של אמא חגים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - חצי קילו שקדים קלופים חצי קילו אגוזי מלך קלופים חצי קילו פיסטוקים קלופים 1 חבילה ממרח תמרים 1 כף כמון 1 כוס יי... Instructions: טוחנים את המצרכים במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה לא טחון מידי אלא עם חתיכות קטנות מוסיפים את הכמון והיין ומערבבים בעזרת מרית או כף ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר