Pesto
תפריט
א', 25 יונ 2017, 15:09
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינת שמנת ואוכמניות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6661   

עוגת גבינת שמנת ואוכמניות
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לבצק:
1/2 1 כוסות פרורי ביסקויט
100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
1/4 כוס סוכר

למלית:
750 גר' גבינת שמנת
2 כוסות סוכר
6 ביצים (2)
2 כפיות גרידת קליפת לימון
2 כפיות תמצית וניל
1/4 כוס קמח
1 כוס אוכמניות קפואות, מופשרות
דרך הכנה
מערבבים את פרורי הביסקויט עם החמאה המומסת והסוכר לתערובת פירורית אחידה ומשטחים בתבנית אפיה 24 לא קפיצית וללא תחתית מתפרקת. מהדקים קלות.

מערבבים בקערה או במעבד מזון את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים את הביצים אחת אחת ומוסיפים את שאר החומרים בערבוב ידני עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים לתבנית על תחתית הפירורים ומניחים בתבנית גדולה עם מים בגובה 2/3 גובה תבנית העוגה. אופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך כשעה וחצי עד להתיצבות מרכז העוגה.
מוצאים ומצננים ומאחסנים ל-10 שעות במקרר.

לציפוי מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ומצפים את העוגה ומפזרים עוד אוכמניות מופשרות לקישוט.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
כמה מעלות זה חום נמוך?

עוגת גבינת שמנת ואוכמניות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבצק:1/2 1 כוסות פרורי ביסקויט100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת1/4 כוס סוכרלמלית:750 גר' גבינת שמנת2 כוסות סוכר6 ביצים (2)2 כפיות גריד...... Directions:
מערבבים את פרורי הביסקויט עם החמאה המומסת והסוכר לתערובת פירורית אחידה ומשטחים בתבנית אפיה 24 לא קפיצית וללא תחתית מתפרקת. מהדקים קלות.מערבבים בקערה או במעבד מזון את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים א...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר