Pesto
תפריט
ב', 21 אוג 2017, 19:02
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קליפות תפוזים מסוכרות

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 3265   

* צילום התוצאה עם קישוט קוקוס
קליפות תפוזים מסוכרות
בישול
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה
 
מרכיבים
  • 6-8 קליפות תפוז שטופות
  • 2 כוסות סוכר
  • קוקוס לקישוט
דרך הכנה
  1. טיפ: בכל פעם שמשתמשים בתפוז לאכילה או למיץ לשמור את הקליפה בפריזר עד שמצטברת הכמות הרצויה.
  2. להשרות את הקליפות במים רותחים בקערה כשמעליהן צלוחית ששומרת על כולן בתוך המים.
  3. להחליף את המים כל כמה שעות. ההשריה צריכה להיות בערך ליום שלם כדי להוציא חלק מהמרירות.
  4. לחתוך את הקליפות לרצועות ולשים בסיר עם הסוכר.
  5. לבשל על אש קטנה, אחרי שהסוכר נמס מידי פעם לבחוש כדי שכל הקליפות יספגו סוכר באופן שווה.
  6. כשכל הסוכר או רובו נספג בקליפות (צריך לשים לב שלא יישרף, זה לוקח בערך חצי שעה ואולי אפילו פחות) לכבות את הגז ולהעביר לקופסה ולפזר בנדיבות קוקוס מעל.
  7. אפשר לשדרג בטבילת הקליפות המסוכרות בשוקולד מריר מומס (את כל הרצועה או רק את חציה) ואז לזרות את הקוקוס (או לוותר עליו). ניתן לאכול כך כחטיף או להוסיף לעוגת תפוזים, לגלידה וכו'

קליפות תפוזים מסוכרות

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 6-8 קליפות תפוז שטופות 2 כוסות סוכר קוקוס לקישוט ...... Directions:
טיפ: בכל פעם שמשתמשים בתפוז לאכילה או למיץ לשמור את הקליפה בפריזר עד שמצטברת הכמות הרצויה. להשרות את הקליפות במים רותחים בקערה כשמעליהן צלוחית ששומרת על כולן בתוך המים. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר