Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 18:26
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קליפות תפוזים מסוכרות

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 3694   

* צילום התוצאה עם קישוט קוקוס
קליפות תפוזים מסוכרות
בישול
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה
 
מרכיבים
  • 6-8 קליפות תפוז שטופות
  • 2 כוסות סוכר
  • קוקוס לקישוט
דרך הכנה
  1. טיפ: בכל פעם שמשתמשים בתפוז לאכילה או למיץ לשמור את הקליפה בפריזר עד שמצטברת הכמות הרצויה.
  2. להשרות את הקליפות במים רותחים בקערה כשמעליהן צלוחית ששומרת על כולן בתוך המים.
  3. להחליף את המים כל כמה שעות. ההשריה צריכה להיות בערך ליום שלם כדי להוציא חלק מהמרירות.
  4. לחתוך את הקליפות לרצועות ולשים בסיר עם הסוכר.
  5. לבשל על אש קטנה, אחרי שהסוכר נמס מידי פעם לבחוש כדי שכל הקליפות יספגו סוכר באופן שווה.
  6. כשכל הסוכר או רובו נספג בקליפות (צריך לשים לב שלא יישרף, זה לוקח בערך חצי שעה ואולי אפילו פחות) לכבות את הגז ולהעביר לקופסה ולפזר בנדיבות קוקוס מעל.
  7. אפשר לשדרג בטבילת הקליפות המסוכרות בשוקולד מריר מומס (את כל הרצועה או רק את חציה) ואז לזרות את הקוקוס (או לוותר עליו). ניתן לאכול כך כחטיף או להוסיף לעוגת תפוזים, לגלידה וכו'
קליפות תפוזים מסוכרות By , 2010-02-07T10:50:28+02:00 קליפות תפוזים מסוכרות Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6-8 קליפות תפוז שטופות 2 כוסות סוכר קוקוס לקישוט ... Instructions: טיפ: בכל פעם שמשתמשים בתפוז לאכילה או למיץ לשמור את הקליפה בפריזר עד שמצטברת הכמות הרצויה. להשרות את הקליפות במים רותחים בקערה כשמעליהן צלוחית ששומרת על כולן בתוך המים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר