Pesto
תפריט
ד', 24 מאי 2017, 22:36
110382 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צימגוז - עוגה לטו בשבט

עוגת צימגוז/עליזה מהאתר של קיצי    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 4990   

צימגוז - עוגה לטו בשבט
15 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  •   200 גרם אגוזי מלך שלמים (אפשר לגוון עם פיסטוק, שקדים, פקאנים..)
  • 200 גרם צימוקים (אפשר לגוון בתערובת פירות יבשים קצוצים גס)
  •  6 כפות סוכר
  •  6 כפות קמח
  •  2 ביצים
  •  חצי כוס מיץ תפוזים [הוספה שלי]
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל המצרכים יחד
  2. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (לא משומנת)
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-40 דקות
  4. מכניסים למקפיא לשעה
  5. מוציאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
  6. מאפסנים בקופסה או במקפיא.

    * העיסה נראית כמו יציקה ככה זה צריך להיות.
    * למרקם קריספי כמו ביסקוטי: לאחר הפריסה לסדר בתבנית ולהחזיר לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות ל- 15-20 דקות.
הערות
  • להשגיח באפיה
  • ניתן לפרוס ולהכניס שוב לתנור כדי שזה יהיה קרספי יותר... כמו קרוקה!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
לשים במקפיא שהעוגה חמה , או לאפות לפרוס ושוב לשים בתנור ?? חייב לשים במקפיא ???
3
תודה בוםמבום שאת מסכימה איתי..כן גם אני רוצה לנסות את הפריסה והאפיה השניה...
1
נראה פיגוז......

צימגוז - עוגה לטו בשבט

By Published: עוגת צימגוז/עליזה מהאתר של קיצי מאת שונטלי 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients:   200 גרם אגוזי מלך שלמים (אפשר לגוון עם פיסטוק, שקדים, פקאנים..) 200 גרם צימוקים (אפשר לגוון בתערובת פירות יבשים קצוצים גס)  6 כפות סו...... Directions:
מערבבים את כל המצרכים יחד יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (לא משומנת) אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-40 דקות ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר