Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 04:25
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פירות יבשים ממולאים גבינה

פשוט וטעים    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 3595   

* פירות יבשים בדוכן
פירות יבשים ממולאים גבינה
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 100 גר' תמרים עסיסיים מסוג מג'הול
  • 100 גר' משמש מיובש רחוצים
  • 50 גר' שזיפים מיובשים
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (או גבינת שמנת)
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
דרך הכנה
  1. לחצות את הפירות היבשים כמעט עד הסוף (כמו בלחמניית סנדביץ' שנשאר קצה מחובר)
  2. לערבב את בגבינה עם הפודינג. הגבינה נהיית סמיכה יותר אך עדיין לא מוצקה. ניתן להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם. ללא תוספת סוכר גם יוצא נהדר.
  3. למלא כל פרי בכפית גבינה מתוקה אפשר לעטר מעל המלית באגוז או לצפות את הפרי כולו בשוקולד מומס נועצים בפרי קיסם וטובלים בשוקולד).
  4. לסדר את הפירות בצלחת הגשה יפה במעגלים; מעגל תמרים ממולאים, מעגל משמשים וכו'.
    אפשר לעטר את הצלחת סביב הפירות בצימוקים וקוקוס.

פירות יבשים ממולאים גבינה

By Published: פשוט וטעים מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 100 גר' תמרים עסיסיים מסוג מג'הול 100 גר' משמש מיובש רחוצים 50 גר' שזיפים מיובשים 1 גביע גבינה לבנה 5% (או גבינת שמנת) 2 כפות אבקת...... Directions:
לחצות את הפירות היבשים כמעט עד הסוף (כמו בלחמניית סנדביץ' שנשאר קצה מחובר) לערבב את בגבינה עם הפודינג. הגבינה נהיית סמיכה יותר אך עדיין לא מוצקה. ניתן להוסיף אבקת סוכר לפי ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר