Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 04:26
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פנקייק תפוחים

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 5442   

פנקייק תפוחים
אפיה
דל קלוריות
30 דקות ופחות
» קינוחים» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 3/4 כוס קמח תירס
  • 3/4 כוס קמח מלא
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי (אפשר מקופסה)
  • 2 כוסות חלב סויה או חלב רגיל
  • 2 ביצים
  • 4 כפות סוכר חום
דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ללא גושים.
  2. לחמם מחבת עם מעט מאוד שמן. לצקת מצקת מהבלילה ולפזר אותה באופן אחיד לעיגול בעזרת המצקת בתנועה סיבובית.
  3. כשהצד העליון נהיה עם בועות וכמעט מוצק לגמרי להפוך לעוד כחצי דקה.
  4. כך לעשות עם כל הבלילה. מידי כמה פנקייקים יהיה צורך לשמן שוב את המחבת.
  5. להגיש עם שוקולד/שוקולד חרובים/מייפל/שמנת וכיד הדמיון הטובה.
הערות
אם רוצי שהפנקייק יהיה נייטרלי יש להוריד את הסוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
קמח תירס צהוב
2
דפנה (מנוסה)
למה הכוונה בקמח תירס. האם הכוונה לקמח תירס צהוב או לקורנפלאור.

פנקייק תפוחים

By Published: מאת אורן בר 4.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1/2 כוס שיבולת שועל 3/4 כוס קמח תירס 3/4 כוס קמח מלא 1/2 שקית אבקת אפיה 1 כפית קינמון 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי (אפשר ...... Directions:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ללא גושים. לחמם מחבת עם מעט מאוד שמן. לצקת מצקת מהבלילה ולפזר אותה באופן אחיד לעיגול בעזרת המצקת בתנועה סיבובית. כשהצד העליון...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר