Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:18
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טחינה אדומה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 5072   

טחינה אדומה
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 גמבות אדומות
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 שן שום
  • מלח
  • בערך חצי כוס מים.
דרך הכנה
  1. לקלות את הגמבות. הכי טוב ברשת על הגז, כך שסופגות טעם כמו של על האש (או על המנגל), או שאפשר גם בתנור.
  2. כשהגמבה קלויה לשים אותן בשקית לכמה דקות כדי להקל על הקילוף ואז לקלף את הקליפה.
  3. לשים במיקסר את כל החומרים- הגמבות הקלויות, הטחינה, מיץ לימון,שום, מלח, מים ולטחון עד למרקם אחיד.
  4. לטעום ולשפר את התיבול ואת הסמיכות לפי הטעם (יש לזכור כי הטחינה נהיית סמיכה יותר במקרר) ולקרר עד ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אורן שלום
כתבת לשים במיקסר-מאחר וזה לא המכשיר המתאים אני משערת שהתכוונת למעבד מזון (פוד פרוססור)- ולא למיקסר.
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
תודה דלורינה, לבריאות!!!
1
ציון 10
הכנתי את המתכון טחינה אדומה והוא מעולה מעולה מעולה.תודה תודה

טחינה אדומה

By Published: מאת אורן בר 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 2 גמבות אדומות 1 כוס טחינה גולמית מיץ מחצי לימון 1 שן שום מלח בערך חצי כוס מים. ...... Directions:
לקלות את הגמבות. הכי טוב ברשת על הגז, כך שסופגות טעם כמו של על האש (או על המנגל), או שאפשר גם בתנור. כשהגמבה קלויה לשים אותן בשקית לכמה דקות כדי להקל על הקילוף ואז לקלף את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר