Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 12:15
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוזים טוניסאית

עוגה עסיסית וטעימה שכיף להכין!    

מאת: נאסא ::: צפיות: 6535   

* תמונה להמחשה
עוגת תפוזים טוניסאית
אפיה
לא צוין
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 3 כוסות קמח
  • קצת פחות מכוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • מזר (הצוף של פרחי התפוז)

גודל/סוג תבנית: רגיל

דרך הכנה
  1. מפרידים את החלבונים מהחלמונים ומקציפים את החלבונים
  2. מוסיפים תוך כדי הקצפה סוכר, ואז שמן, את החלמונים.ואת מיץ התפוזים (תודה ליהודית...) 
  3. ממשיכים להקציף ומוסיפים את כוסות הקמח אחת אחת.
  4. מוסיפים את האבקת אפיה וקצת מזר.
  5. משמנים תבנית ואופים בחום 180.
  6. ממש ממש בתאבון! תהנו!
חום תנור: 180
הערות
מתכון של סבתא שלי- כל הזכויות שמורות!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
העוגה נראית טוב אנסה בקרוב.
לדעתי 2 כוסות סוכר לעוגה נשמע המון
האם צריך להרטיב את העוגה לאחר שמוציאים מהתנור ??
4
ענתודה אנסה אותה השבוע ואמסור דיווח
3
לכולם= תודה על התגובות1 זה נורא נחמד לראות שמישהו הסתכל על זה... ניסיתם?
איך יצא?
2
ליהודית: המוצר נקרא "מי זהר" וניתן להשיגו ברוב חנויות התבלינים ו/או חנויות המתמחות בציוד וחמרי גלם לאפייה ובישול
1
שכחת בתהליך ההכנה את המיץ.
היכן משיגים מזר?
עוגת תפוזים טוניסאית By , 2010-01-11T16:38:07+02:00 עוגת תפוזים טוניסאית עוגה עסיסית וטעימה שכיף להכין! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6 ביצים 2 כוסות סוכר 3 כוסות קמח קצת פחות מכוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 1 שקית אבקת אפיה מזר (הצוף ש... Instructions: מפרידים את החלבונים מהחלמונים ומקציפים את החלבונים מוסיפים תוך כדי הקצפה סוכר, ואז שמן, את החלמונים.ואת מיץ התפוזים (תודה ליהודית...)  ממשיכים להקציף ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר