Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 09:32
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רולדת ערמונים קינוח צרפתי [buche]

קינוח צרפתי נפוץ במיוחד בתקופת החגים כרגע...    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 5498   

רולדת ערמונים קינוח צרפתי [buche]
12 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 ביצים מופרדות
  • חצי כוס סוכר
  • מעט א.סוכר למילוי
  • שמנת להקצפה
  • קופסה קטנה של מחית ערמונים מתוקה
  • כמה ערמונים מסוכרים לקישוט 
  • מעט אייריש קרים מעורבב עם חצי כוס מים חמים
דרך הכנה
  1. להפריד חלמונים וחלבונים להקציף את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
  2. להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף יציב
  3. לערבב בעדינות את החלמונים עם החלבונים
  4. לחמם תנור ל200 מעלות
  5. בתבנית של תנור להניח נייר אפיה להניח את התערובת ולמרוח אותה לכל גודל התבנית
  6. להכניס לתנור ל7 דקות בערך [לבדוק עם קיסם]
  7. לפזר מעט א.סוכר על מפית מטבח גדולה ומעל להניח את העוגה האפויה
  8. להוריד את הנייר ולגלגל עם המפית לרולדה ולהניח לקירור.
  9. לאחר הקירור: לפתוח את המפית ולשטח בעדינות את הרולדה
  10. להרטיב אותה עם התערובת [אייריש קרים]
  11. להקציף את השמנת עד שתתיצב
  12. להוסיף אליה את ממרח הערמונים לערבב בעדינות
  13. ניתן להוסיף כמה ערמונים מסוכרים מפוררים
  14. לקרר
  15. להרכבה ולסיום: למרוח את התערובת הקרה על העוגה ולגלגל לרולדה
  16. לפזר א. סוכר מעל ולקשט בכמה ערמונים
  17. לקרר שוב לפני ההגשה ולהנות!
הערות
המתכון שלי ...אני מכינה אותו בהמון דרכים והוא מסוג הקינוחים הנהוגים בתקופות החגים כאן.. וכמובן שקיימים יותר מורכבים ועשירים כיד הדימיון!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
רולדת ערמונים קינוח צרפתי [buche] By , 2009-12-19T11:47:41+02:00 רולדת ערמונים קינוח צרפתי [buche] קינוח צרפתי נפוץ במיוחד בתקופת החגים כרגע... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 4 ביצים מופרדות חצי כוס סוכר מעט א.סוכר למילוי שמנת להקצפה קופסה קטנה של מחית ערמונים מתוק... Instructions: להפריד חלמונים וחלבונים להקציף את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף יציב לערבב בעדינות את הח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר