Pesto
תפריט
ו', 31 מרץ 2017, 03:35
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לחמניות תפוחי אדמה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7662   

לחמניות תפוחי אדמה
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' קמח
50 גר' שמרים טריים
1/2 כוסות מים פושרים
100 גר' מרגרינה מומסת
1/2 כוס מחית תפוחי אדמה
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפיות מלח
דרך הכנה
  1. מפוררים את השמרים וממיסים ב 1/2 כוס מים ומניחים לתסיסה של 5 דקות.
  2. בקערת מעבד מזון או מיקסר שמים את כמות הקמח פחות כוס, מוסיפים את תערובת השמרים, המים והסוכר ומפעילים.
  3. מוסיפים את המחית, הביצים והמרגרינה ולבסוף את המלח עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, באם יש צורך מוסיפים עוד קמח.
  4. מעבירים את הבצק לשקית ניילון גדולה ומאחסנים במקרר למשך לילה.
  5. מחלקים את הבצק ליחדות לפי הגודל הרצוי(בערך 16 יחידות) ומגלגלים לכדורים, מניחים על נייר אפיה בתבנית ומורחים במעט ביצה טרופה ומעל מפזרים שומשום.
  6. מניחים לתפיחה של שעתיים או עד להכפלת הנפח ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-20 דקות או עד להשחמה קלה.

לחמניות תפוחי אדמה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 1 קג' קמח50 גר' שמרים טריים1/2 כוסות מים פושרים100 גר' מרגרינה מומסת1/2 כוס מחית תפוחי אדמה2 ביצים2 כפות סוכר2 כפיות מלח ...... Directions:
מפוררים את השמרים וממיסים ב 1/2 כוס מים ומניחים לתסיסה של 5 דקות. בקערת מעבד מזון או מיקסר שמים את כמות הקמח פחות כוס, מוסיפים את תערובת השמרים, המים והסוכר ומפעילים. מוס...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר