Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:12
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

באדיבות "פרווה" - ספר מתכונים חדש של הוצאת אורנית    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 6884   

* צילום התוצאה
ספינג' - סופגניות מרוקאיות
35 מנות
טיגון עמוק
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות אישיות
 
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 50 גרם שמרים (שקית שמרית)
  •  4 כוסות מים פושרים
  • 1 כפית שטוחה מלח,
  • שמן קנולה לטיגון עמוק
  • להגשה: קערית סוכר
דרך הכנה
  1. מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים את הקמח והשמרים עם 2 כוסות מים פושרים.
  2. מוסיפים בהדרגה עוד 2 כוסות מים.
  3. מוסיפים את המלח ומערבלים כ – 10 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח שעתיים.
  5. מקציפים שוב, ומתפיחים שעה נוספת.
  6. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק.
  7. מרטיבים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק רך, עושים בו חור במרכז כמו בייגלה, ומכניסים לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  8. מוציאים למסננת על נייר סופג, עד גמר טיגון כל הסופגניות.
  9. מגישים חם, טובלים בקערית הסוכר, ונהנים מכל ביס. לצד כוס תה עם נענע, כמובן.
הערות
"פרווה" הוא ספר מתכונים חדש של הוצאת אורנית שכולל 300 מתכונים קלים להכנה של דברי מאפה ללא בשר או חלב. הספר מתאים לשומרי כשרות וכן למי שמארחים מעת לעת אנשים שמקפידים על הפרדה בין בשר וחלב ורוצים להתחשב בהם ולאפשר להם להנות מהכיבוד עם שאר האורחים.

המתכונים נאספו במשך שנים על ידי מירי ליבוביץ' שרוסטר ששמה דגש על בחירת מרכיבים איכותיים, בלי להתפשר על תחליפים שפוגעים בטעם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
המוצא בלבד...
4
דפנה (מנוסה)
מה ההבדל בין ספינצ' לזלביה תימנית?
2
סוד קטנטן, להוסיף כפית של ערק בתוך הבצק!
1
ספינז' הוא לא רק מרוקאי אלא גם טריפוליטאי. ממש כמו קוסוקס. לידיעתכם :-)
ספינג' - סופגניות מרוקאיות By , 2009-11-28T23:35:14+02:00 ספינג' - סופגניות מרוקאיות באדיבות "פרווה" - ספר מתכונים חדש של הוצאת אורנית Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 35 Tags: none Ingredients: - 1 ק''ג קמח 50 גרם שמרים (שקית שמרית)  4 כוסות מים פושרים 1 כפית שטוחה מלח, שמן קנולה לטיגון עמוק ... Instructions: מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים את הקמח והשמרים עם 2 כוסות מים פושרים. מוסיפים בהדרגה עוד 2 כוסות מים. מוסיפים את המלח ומערבלים כ – 10 דקות עד לקב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר