Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 03:33
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פוקצ'ה עם עשבי תיבול

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10240   

פוקצ'ה עם עשבי תיבול
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' קמח
40 גר' שמרים
1 כוס שמן זית
2 קוביות תיבולית של "קנור" בטעם לקט עשבי תיבול
2 שיני שום כתוש
1 בצל בינוני קצוץ מטוגן
1 כף מלח
1/2 3 כוסות מים
1 כף סוכר
דרך הכנה
מערבבים את המים עם השמרים והסוכר, מוסיפים את הקמח בהדרגה, לאחר הוספת מחצית מכמות הקמח מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים להוסיף את הקמח.

לשים לבצק חלק וגמיש ומניחים לתפיחה של 45 דקות מכוסה בניילון או מגבת.

לשים את הבצק שוב, מחלקים ל-4 חלקים ומשטחים כל חלק לצורת כיכר שטוחה בעובי 2 ס"מ.
מניחים בתבנית אפיה להתפחה שניה של 1/2 שעה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-20 דקות.

פוקצ'ה עם עשבי תיבול

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 1 קג' קמח40 גר' שמרים1 כוס שמן זית2 קוביות תיבולית של "קנור" בטעם לקט עשבי תיבול2 שיני שום כתוש1 בצל בינוני קצוץ מטוגן1 כף מלח1/2 3 כוסות מים1 כף סוכר ...... Directions:
מערבבים את המים עם השמרים והסוכר, מוסיפים את הקמח בהדרגה, לאחר הוספת מחצית מכמות הקמח מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים להוסיף את הקמח.לשים לבצק חלק וגמיש ומניחים לתפיחה של 45 דקות מכוסה בניילון...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר