Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 14:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב עשבי תיבול מוקרם

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4881   

* תמונה להמחשה
פסטה ברוטב עשבי תיבול מוקרם
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1 חבילת פסטה מבושלת לפי ההוראות, מסוננת ושטופה
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • עלי שמיר מ-2 גבעולים
  • 1 כף טימין טרי (או מיובש אם אין)
  • עלי בזיליקום מ-2 גבעולים
  • 1 כף רוזמרין טרי (או מיובש אם אין)
  • 1/2 כוס זיתים חתוכים לרבעים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 שמנת מתוקה
  • פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. שמים שמן זית ביד נדיבה במחבת ומטגנים את הבצל להשחמה.
  2. מוסיפים את העלים ומאדים מעט.
  3. מוסיפים את השום הכתוש ואת הזיתים, מטגנים עוד מעט, מוסיפים את השמנת המתוקה ומתבלים לפי הטעם. נותנים לרוטב רתיחה כדי להביא להסמכה.
  4. שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים היטב.
  5. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגורדת למעלה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
נראה לי שכן למרות שהטעם ישתנה, אבל עדיין יצא טעים.
1
האם אפשר להשתמש בקוביות עשבי תיבול במקום, אם אין תבלינים בנמצא?
פסטה ברוטב עשבי תיבול מוקרם By , 2009-11-18T10:23:31+02:00 פסטה ברוטב עשבי תיבול מוקרם Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 חבילת פסטה מבושלת לפי ההוראות, מסוננת ושטופה 1 בצל קצוץ 5 שיני שום כתושות 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/2 כוס כוסברה קצוצה ... Instructions: שמים שמן זית ביד נדיבה במחבת ומטגנים את הבצל להשחמה. מוסיפים את העלים ומאדים מעט. מוסיפים את השום הכתוש ואת הזיתים, מטגנים עוד מעט, מוסיפים את השמנת המתוקה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר