Pesto
תפריט
א', 20 מאי 2018, 19:03
110398 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סולת עדינה

מתכון נהדר שקיבלתי מגיסתי    

מאת: אגרוס ::: צפיות: 5361   

* צילום התוצאה
עוגת סולת עדינה
20 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  •  1 כוס קוקוס
  •  1 כוס סולת
  •  1 כוס קמח תופח

    לרוטב:
  •  1 כוס סוכר
  •  1 כוס מים רותחים
  •  1.5 כפות מיץ לימון
  •  1 כף תמצית שקדים
דרך הכנה
  1. להפריד את הביצים
  2. להקציף חלמונים עם הסוכר כאשר הקצף יציב מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים בהדרגה את החלמונים, קוקוס, שמן, קמח, מיץ תפוזים וסולת.
  3. מחלקים ל-3 תבניות אינגלישקייק.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות. משך האפייה: בין 50-60 דק' או עד שהעוגה מקבלת צבע זהוב בהיר והיא יציבה.
  5. מערבבים היטב את חומרי הרוטב עד להמסת הסוכר.
  6. דוקרים את העוגה לאורכה ולרוחבה באמצעות קיסם או שיפוד ומפזרים את הרוטב באופן שווה.

    בהצלחה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
בס"ד
העוגה יצאה טעימה מאוד. הוספתי צימוקים ויצא טוב מאוד.
1
ציון 10
הכנתי את העוגה והיא יצאה מעולה!!!!
החבר'ה של הפוקר חיסלו אותה.

עוגת סולת עדינה

By Published: מתכון נהדר שקיבלתי מגיסתי מאת אגרוס 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: 6 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים  1 כוס קוקוס  1 כוס סולת  1 כוס קמח תופ...... Directions:
להפריד את הביצים להקציף חלמונים עם הסוכר כאשר הקצף יציב מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים בהדרגה את החלמונים, קוקוס, שמן, קמח, מיץ תפוזים וסולת. מחלקים ל-3 ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר