Pesto
תפריט
ה', 26 אפר 2018, 12:23
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות בשר בירק

מנגולד או תרד ברוטב צהוב    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 5328   

* תוצאת המתכון: צולם על ידי שונט
קציצות בשר בירק
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חבילה של 200 גר מנגולד/תרד/קפוא או טרי [ואם טרי לטגן מעט לפני]
  • בצלצלי שלוט קצוצים דק
  • עגבניה חתוכה לפרוסות
  • שמן זית
  • לימון טרי חתוך לפרוסות
  • מלח, כורכום/ראס אל חנות צהוב...
  • לקציצות:
  •  300 גר' בשר טחון עם מעט שומן, לא חייב אבל טעים
  • תפוח אדמה מגורד דק דק
  • בצל מגורד באותה דרך
  • פטרוזיליה או קוסברה [אני מעדיפה קוסברה]
  • מלח ומעט ראס אל חנות צהוב...
דרך הכנה
  1. להכין את הקציצות לערבב הכל ביחד ולהניח במקרר למינימום שעה
  2. להכנת הרוטב להפשיר מעט את עלי המנגלוד או התרד [או לטגן לפני]
  3. לטגן בשמן זית בצלצלי שלוט עד לשקיפות
  4. להוסיף את התבלינים ולאחר מכן את העגבניות
  5. להוסיף כוס ראשונה של מים לערבב בעדינות ולהוסיף את התרד/מנגולד לבשל ולהוסיף עוד מעט מים
  6. לבדוק תיבול... ולהוסיף את הלימון הפרוס דק...
  7. להכין את הקציצות ולהכניס לסיר הרוטב
  8. לבשל עד לקבלת רוטב סמיך
  9. ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול מעט מיץ לימון טרי, לא חייב, אני כן מוסיפה - אוהבים את החמצמצות שמתקבלת
הערות
מתכון מבית סימון אמא שלי... שונט
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
תודה עינת שמחה שאהבת...רעיון להוסיף עוד ירוקים....תודה ושבת נהדרת...
5
ציון 10
התקבל תבשיל מעולה.הוספתי ירוקים:רצועות קישוא,טבעות סלרי ושמיר קצוץ.תודה על המתכון.
4
תודה שחזרת[ה] להגיד..וגם על הציו
3
ציון 10
עשיתי ויצא מעולה
אני הוספתי גם חבילת פטרוזיליה למנגולד ..טעם גן עדן
וצודקת,חייבים בשר עם קצת שומן
2
לבריאות...ותודה על העידכון בנני.
1
ציון 10
הכנתי יצא טעים

קציצות בשר בירק

By Published: מנגולד או תרד ברוטב צהוב מאת שונטלי 5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: חבילה של 200 גר מנגולד/תרד/קפוא או טרי [ואם טרי לטגן מעט לפני] בצלצלי שלוט קצוצים דק עגבניה חתוכה לפרוסות ...... Directions:
להכין את הקציצות לערבב הכל ביחד ולהניח במקרר למינימום שעה להכנת הרוטב להפשיר מעט את עלי המנגלוד או התרד [או לטגן לפני] ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר