Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 00:27
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אורז עם חזה עוף טחון - מיוחד וקל הכנה

מתובל בבהארט ונענע    

מאת: אורזיגל ::: צפיות: 8098   

אורז עם חזה עוף טחון - מיוחד וקל הכנה
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 600 גרם חזה עוף (שניצל) טחון
  • 2 ספלים אורז שטוף
  • 2 בצלים פרוסים דק דק
  • חופן עלי נענע טריה קצוצה
  • 3/4 כפית תבלין בהרט בהארט
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • מחבת גדולה ועמוקה
דרך הכנה
  1. להכין 2 ספלים אורז, באופן הרגיל בו אתם מכינים, כולל מלח.   אני מכינה אורז באופן הבא :
    - לשטוף היטב את האורז במים חמים (אורז פרסי של  טילדה, או אורז פרסי בשקיות בד בכתום וצהוב), לסנן.
    - להרתיח בסיר 4 כוסות מים + 6 כפות שמן + 1 כפית מלח
    - להוסיף את האורז השטוף, להביא שוב לרתיחה, להנמיך האש ולבשל 10 דקות.
  2.  לטגן את פרוסות הבצל בשמן חם, במחבת גדולה עמוקה,   עד להשחמה.
  3. להוסיף את הבשר הטחון ולבשל תוך כדי בחישה כ-10  דקות.
  4. תוך כדי בחישה להוסיף את הבהארט, הנענע, פלפל שחור ומעט מלח. בעדינות עם המלח, כיוון שגם האורז מומלח.
  5. להנמיך את האש, לכסות המחבת ולבשל 10 דקות.
  6. להוסיף את האורז המוכן, לערבב היטב. לטעום ולהוסיף מלח, במידת הצורך (אם בכלל).
  7. לבשל 10 - 15 דקות.
  8. בתיאבון!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
חנצי, שמחה שאהבת.
2
ציון 10
מתכון נהדר וטעים מאוד.כנכדה ליוצאי עירק השימוש בבהרט האהוב כאן, פשוט מוצלח ביותר. .תודה רבה
1
ציון 10
מדהים!!!
יצא מעולה
לא לוותר על הבהרט, פעם ראשונה שאני משתמשת בתבלין וזה טעים.
ממליצה
אורז עם חזה עוף טחון - מיוחד וקל הכנה By , 2009-10-13T21:52:04+02:00 אורז עם חזה עוף טחון - מיוחד וקל הכנה מתובל בבהארט ונענע Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 600 גרם חזה עוף (שניצל) טחון 2 ספלים אורז שטוף 2 בצלים פרוסים דק דק חופן עלי נענע טריה קצוצה 3/4 כפית תבלין בהרט בהא... Instructions: להכין 2 ספלים אורז, באופן הרגיל בו אתם מכינים, כולל מלח.   אני מכינה אורז באופן הבא : - לשטוף היטב את האורז במים חמים (אורז פרסי של  טילדה, או אורז פרסי בשקיות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר