Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 17:01
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סטייק ברוטב פטריות מוקרם

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 12160   

סטייק ברוטב פטריות מוקרם
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 פרוסות סטייק עין (אפשר קפוא)
  • 1 בצל חתוך לרצועות דקות
  • 1 קופסאת שימורים פטריות מסוננת.
  • 1 שקית אבקת רוטב פטריות מוקרם ויטה (או אבקת רוטב פטריות רגיל)
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 ריצ' פרווה להקרמה ובישול
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון.
  • מעט פרוסות שקדים קלופים.
דרך הכנה
  1. חותכים את הסטייקים לחצי (לא חובה) ומטגנים מעט מכל צד לסגירת הבשר. מוציאים לתבנית.
  2. מטגנים באותה המחבת עם אותו השמן את הבצל להשחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות. מפזרים את התערובת על הבשר.
  3. ממיסים את אבקת הרוטב במים הרותחים.
  4. מערבבים את הרוטב עם הריצ'. מוסיפים שום כתוש ומתקנים את התיבול. שופכים מעל הבשר מפזרים מעט שקדים למעלה ומכסים את התבנית בנייר כסף.
  5. אופים בתנור ב 200 מעלות כ 3/4 שעה. (ניתן להסיר בסוף את נייר הכסף ולתת להשחים בחום 250 כחמש דקות)

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
יש גיוונים לרוטב הזה, אך הבסיס הוא:
85 מ"ל שמנת לבישול, כפית חרדל דיז'ון, קוביונת ציר בקר (או כפית...»»
1
היי
אני מחפשת מתכון של רוטב שמנת פלפל לסטייק.
אולי מישהו מכיר?
הרבה פעמים במסעדות זה אחד...»»
סטייק ברוטב פטריות מוקרם By , 2009-09-30T22:31:20+02:00 סטייק ברוטב פטריות מוקרם Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 4 פרוסות סטייק עין (אפשר קפוא) 1 בצל חתוך לרצועות דקות 1 קופסאת שימורים פטריות מסוננת. 1 שקית אבקת רוטב פטריות מוקרם ויטה (או אבקת רוטב פטריות ר... Instructions: חותכים את הסטייקים לחצי (לא חובה) ומטגנים מעט מכל צד לסגירת הבשר. מוציאים לתבנית. מטגנים באותה המחבת עם אותו השמן את הבצל להשחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות. מפזרים את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר