Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 17:10
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט כרוב סגול חגיגי

במרינדה 'חמוץ-מתוק'    

מאת: אם הנסיכות ::: צפיות: 8712   

סלט כרוב סגול חגיגי
9 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חצי כרוב  סגול
  • גזר גדול/2 קטנים קלופים ומגוררים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות חומץ
  • 2 כפות דבש תמרים
  • 1 כף מחוקה של סוכר
  • 2 כפות אגוזי מלך 
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 5 כפות שמן זית
  • קערה, כוס רחבה, כלי לאחסון. 
דרך הכנה
  1. קוצצים את הכרוב הדק ונותנים בקערה
  2. מכינים את חומרי הרוטב בכוס גדולה/קערה ומערבבים היטב, עד שגרגרי  הסוכר והמלח נמסים.
  3. מוסיפים את הגזר לקערה ומערבבים בידיים את הסלט , תוך מעיכת הכרוב בידיים.
  4. מוסיפים את האגוזים.
  5. נותנים בכלי סגור, נשמר היטב עד שלושה ימים.
הערות

-סלט חגיגי, מתאים לאירוח רב-משתתפים, מצוין לדיאטת הרזייה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
שימו לב המתכון שונה. אין שום וגרעיני דלעת. הטעם מובחר ומזמין הרבה יותר. בתיאבון!
3
ציון 9
הכנתי את הסלט בלג בעומר הכנתי אותו עם דבש , לדעתי השום קלקל את הסלט , הסלט טעים יותר ללא השום .
2
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
אפשר בהחלט, ניסיתי !יודעים מה? זה אולי אפילו מוצלח יותר!
חג שמח!
1
לגבי הסלט חייב להשתמש בדבש תמרים ? האם אפשר להשתמש בדבש רגיל ?
תודה
סלט כרוב סגול חגיגי By , 2009-09-09T12:56:23+03:00 סלט כרוב סגול חגיגי במרינדה 'חמוץ-מתוק' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 9 Tags: none Ingredients: - חצי כרוב  סגול גזר גדול/2 קטנים קלופים ומגוררים 3 כפות מיץ לימון 3 כפות חומץ 2 כפות דבש תמרים 1 כף מחוקה של סוכ... Instructions: קוצצים את הכרוב הדק ונותנים בקערה מכינים את חומרי הרוטב בכוס גדולה/קערה ומערבבים היטב, עד שגרגרי  הסוכר והמלח נמסים. מוסיפים את הגזר לקערה ומערבבים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר