Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 11:56
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצה על בסיס בצק "מלוואח"

   

מאת: אם הנסיכות ::: צפיות: 5141   

פיצה על בסיס בצק
8 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • ל-8 סועדים: חבילת מלווח קפואה
  • 200 גר' גבינה צהובה
  • גבינה מלוחה/ בולגרית/ פטה
  • זיתים שחורים/ ירוקים/ גרגרי תירס/ פטריות
  • קטשופ /3 -כפות רסק עגבניות מהולות ב-2 כפות מים 
  • תבלין אורגנו/ תבלין פיצה 

גודל/סוג תבנית: תבנית שטוחה

 

דרך הכנה
  1. לעבוד עם בצק קפוא (המופשר "יעשה" בעיות)
  2. לחתוך כל מלווח לארבעה חלקים
  3. למרוח בעזרת כף או לקקן קטשופ/רסק עגבניות
  4. לזרות אורגנו (לא כל אחד אוהב, תשאלו בזמן ההכנה)
  5. להוסיף גבינה צהובה ובולגרית מפוררת
  6. אפשר להוסיף: זיתים שחורים פרוסים/גרגרי תירס, פרוסות דקות של עגבניות ועוד.
  7. לסדר את המשולשים על התבנית , שכוסתה בנייר אפייה, ברווחים של 2 ס"מ זה מזה.
  8. להכניס לתנור ל-8 דקות, כשהבצק של המלוואח תופח ומזהיב קלות-זה הזמן להוציא! אוכלים חם.
חום תנור: 165 מעלות
הערות

-זוהי תוספת לארוחה, כך שהכינו מאכלים נוספים, את הפיצה-מלוואח יש להגיש מייד, כשהסועדים כבר ישובים.

-אפשרות לארוחה בשניים:  

להשתמש ביחידת מלווח שלמה. היא יוצאת מרשימה, ואם מאפשרים לבצק להפשיר ניתן להרחיב אותו באופן משמעותי, אך שימו לב: יש להניחו מייד על תבנית האפייה, ואז לעבוד עליו, להוסיף, למרוח ולעצב לך פיצה טעימה!

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
פיצה על בסיס בצק "מלוואח" By , 2009-09-05T09:47:15+03:00 פיצה על בסיס בצק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - ל-8 סועדים: חבילת מלווח קפואה 200 גר' גבינה צהובה גבינה מלוחה/ בולגרית/ פטה זיתים שחורים/ ירוקים/ גרגרי תירס/ פטריות קטשופ /3 ... Instructions: לעבוד עם בצק קפוא (המופשר "יעשה" בעיות) לחתוך כל מלווח לארבעה חלקים למרוח בעזרת כף או לקקן קטשופ/רסק עגבניות לזרות אורגנו (לא כל אח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר